Juks avslørt i WCOOP Main Event hos PokerStars

Juks avslørt i WCOOP Main Event hos PokerStars 0001

I dagene etter WCOOP på PokerStars begynte ryktene å gå om juks under WCOOP Main event. Og PokerStars, som en av de aller mest seriøse aktørene på markedet tok dette seriøst og innledet en intens undersøkelse av turneringen. Dette er for øvrig standard prosedyre hos Pokerstars ved alle større turneringer som WCOOP og Sunday Million med flere.

I dagene etter main event var ferdigspilt kom ansvarlig for 'Pokerstars Game Security', Stephen Winter ut med en melding om at de hadde gått gjennom alle spillerne og at undersøkelsene var ferdige så nær som vinneren av turneringen – denne var fortsatt under etterforskning. Alle opplysningene om spilleren og hva slags etterforskning dette var snakk om ble selvfølgelig holdt hemmelig av hensyn til personvern av spilleren.

Allerede dagen etter den første uttalelsen kom Winter tilbake med et nytt innlegg i saken på Poketfives.com hva han sier følgende: "Jeg har lest gjennom det aller meste av innleggene og spekulasjonen om denne saken, og føler at det er nødvendig å redegjøre et par punkter i saken."

- Kontoen som vant WCOOP main event ble spilt på fra samme computeren og samme IP adresse under hele turneringen.

- Ingen annen konto ble benyttet fra den samme IP adressen under turneringen.

Men selv med disse bekreftelsene over her så er det fortsatt svært seriøse spørsmål som ikke er besvart og krever fortsatt etterforskning.

Så i dag kom følgende beskjed:

"Etterforskningen i saken i WCOOP Main Event er nå avsluttet. Vi har kommet frem til på grunnlag av bevisene i saken at vinneren av turneringen, "TheV0id" har brutt reglene hos Pokerstars i følge "PokerStar Terms of Service". Som følge av dette er spilleren "TheV0id" fratatt seieren i turneringen."

Dette betyr at alle som kom i pengene i denne turneringen vil rykke 1 plass fremover og pengene vil være på plass i løpet av de neste 24 timene var meldingen fra PokerStars om de finansielle justeringene i saken.

Det har også selvfølgelig vært mange spekulasjoner på hvem som står bak dette nicket "TheV0id". Ingenting er bekreftet fra PokerStars om hvem dette er, så siden det ikke er bekreftet så lar vi her hos PokerNews være å spekulere på hvem eier er.

Dagens Tips: Nok en gang har PokerStars bevist for oss at juks ikke lønner seg. Last ned den kanskje aller sikreste klienten på markedet i dag og begynn å spille med topp security for pengene dine

Hva synes du?

More Stories

Other Stories