888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Vinn en Las Vegas-tur hos Everest Poker

Vinn en Las Vegas-tur hos Everest Poker 0001

Everest Poker har en kampanje på gang som heter Everest Poker Las Vegas Vacation. Las Vegas er pokerhovedstaden i verden og et fantastisk feriested for alle pokerentusiaster.

Som del av pakken vil Everest Poker fly deg og en venn til Vegas for et opphold på 6 dager og 5 netter. Man vil bo på et 4-stjerners hotell på Las Vegas Strip. Inkludert i premien er $2.000 i kontanter så du kan nyte oppholdet fullt ut. Datoen er 21. til 26 januar og har en samlet verdi på hele $5.000!

Det viktige spørsmålet er: Hvordan kan du vinne en pakke? Vel, det er enkelt. Everest Poker skal ha åtte direkteturneringer. Du kan kjøpe deg inn i disse for $100+9. En pakke vil bli gitt for hver 50. spiller som deltar. Om $100+9 er litt mye for bankrollen din så finnes det satellitter som går helt nede til $11+1 og $3+0,30.

Turneringene spilles på følgende datoer:

- 2. oktober

- 9. oktober

- 16. oktober

- 23. oktober

- 30. oktober

- 5. november

- 13. november

- 20. november

Everest Poker kommer til å inkludere litt ekstra for å sikre at dette blir en pokertur for livet. Den første dagen av ferien så er det Everest Poker-fest. Der kan du møte de andre som har vunnet tur, og Everest-ansatte. Det kommer til å arrangeres samlinger for alle vinnerne hver eneste kveld. Everest Poker-ansatte kommer til å være der for å gi deg tips om hvordan du best kan nyte oppholdet i Las Vegas. I tillegg får du en bok som inneholder oversikt over all pokeraction i Vegas.

Hva kan vel være bedre enn poker, fest og luksus i verdens underholdningshovedstad. Du får sjansen til å delta på alt Vegas har å tilby: show, spa, golf, nattklubber, temaparker og mye mye mer.

Dagens Tips: Registrer deg hos Everest Poker og vinn en tur til Vegas.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories