Vinn plass til 2007 ECOOP med CD Poker

Vinn plass til 2007 ECOOP med CD Poker 0001

CD Poker, sammen med iPoker-nettverket, arrangerer 2007 European Championship of Online Poker (ECOOP). Fra den 30. november til 10. desember skal 11 turneringer spilles, noe som inkluderer event 10; $1060 ECOOP Main Event. ECOOP vil ha en samlet premiegaranti på $$2,5 millioner, og Main Event alene tar $1 million av dette.

Bortsett fra retten til å skryte og en fin pengepremie, så vil hver ECOOP-vinner få et ECOOP-armbånd, og de beste 50 ECOOP-spillerne vil delta i en spesiell $50.000 Guaranteed freeroll, som skal arrangeres dagen etter Main Event. Det hele starter med en $200 No Limit Texas Hold'em-turnering, som garantert tiltrekker seg mye action. Event 1 kommer til å ha $150.000 i garantisum. Faktisk så har hver eneste ECOOP-event en garantisum, noe som gjør ECOOP til en fantastisk onlineturnering.

Ikke bare er CD Poker vert for denne turneringen, de er også glade for å kunne presentere fem eksklusive ECOOP-freeroller for PokerNews-spillere. Vinneren av hver freeroll vil få plass i Main Event. Dette er en utmerket premie til freeroll å være, og kvalifiseringen er enkel.

Den første $1k ECOOP Freeroll hos CD Poker spilles torsdag 1. november klokken 13:00 EST. Hver torsdag klokken 13 EST frem til den 29. november kommer til å ha enda en $1.000 ECOOP-freeroll, noe som gir fem sjanser til å spille gratis.

Spilleskjemaet er som følger:

Torsdag 1. november

Torsdag 8. november

Torsdag 15. november

Torsdag 22. november

Torsdag 29. november

Som nevnt, alle spilles klokken 13:00 EST.

For å kunne spille disse freerollene må man laste ned CD Poker gjennom PokerNews og registrere en ny konto. Man må så sette inn minst $50 og registrere seg til turneringen når den dukker opp i turneringslobbyen. Man må sørge for at alle krav er dekt innen 24 timer før turneringen, og eksisterende CD Poker-spillere er også velkomne forutsatt at alle kravene er dekt.

Registrer deg nå gjennom PokerNews, og det kan hende at du spiller om din del av 1 million dollar under 2007 European Championships of Online Poker!

Dagens Tips:CD Poker tilbyr også PokerNews-spillere en bonus på 150% på første innskudd, opp til $500, samt en månedlig reloadbonus på 60% opp til $600.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories