Dag Martin Mikkelsen sponses av Full Tilt Poker

Dag Martin Mikkelsen sponses av Full Tilt Poker 0001

En av Norges mest profilerte pokerspillere i 2007 er Dag Martin Mikkelsen fra Stavanger. Nå er han "frempå" igjen og har sikret seg en gylden sponsoravtale med Full Tilt Poker. Dette er ikke en vanlig avtale til Team Full Tilt, men en avtale først og fremst baserer seg på online spill. Full Tilt poker har også et team Full Tilt Pro som består av et antall spillere som konsentrerer seg om onlinespill, men de er også med å representerer Full Tilt ved flere turneringer verden rundt på årsbasis.

Dag Martin Mikkelsen kom som en storm inn i søkelyset sist sommer da han i flere dager ledet WSOP Main Event i Las Vegas, da hadde han kun få dager i forveien fylt 21 år som er aldersgrensen for å kunne spille poker i USA. Til slutt endte det med en 42. plass og 237.000 dollar. Noen uker etter WSOP var han i full fart igjen og satte pokernorge på kartet da han ledet årets første EPT i Barcelona med 30 spillere igjen. Dette endte på 22 plass og like over 20.000 euro til Dag Martin.

Vi ba Dag Martin fortelle litt om sine planer fremover og hva han hadde for tanker rundt dette å ha blitt sponset av et av verdens mest anerkjente pokerrom?

"Jeg tok faktisk selv kontakt med Full Tilt," sier Dag Martin, "men Full Tilt fortalte at de hadde hatt meg "i kikkerten" siden WSOP i sommer." De har den siste tiden tatt inn en del online turneringsproffer som også har hatt suksess i iveturneringer. "Selve avtalen kan jeg ikke diskutere særlig om, men kan si såpass at dersom jeg kunne velge mellom å bli sponset en hel EPT sesong og denne avtalen, så hadde jeg enkelt valgt denne avtalen jeg nå har fått."

"Hvilken turnering jeg blir å debutere i Full Tilt bekledning vet jeg ikke ennå. Jeg har ikke rukket å legge så mange planer enda, men jeg skal til Australia og spille Aussie Millions i januar og satser på 1 EPT turnering før det." Men jeg vil selvfølgelig konsentrere meg mest om onlinespill i tiden fremover og sit'n go's som er mitt favorittspill."

Her er en liste de merittene som Dag Martin Mikkelsen har oppnådd i sin relativt korte pokerkarriere, han har nemlig bare spilt poker i 3 år.

- 2 finalebord i $1 million garanti turneringer online

- Mestvinnende i verden over 12 måneder (frem til nov 2006) i $300 til $1000 Turbo SitnGo

- 42. plass WSOP Main event - $10.000 buy in – 2007

- 22. plass EPT Barcelona 2007

- 4. plass i Paddy Power Irish Open, Dublin

- 5. plass i Paddy Power Irish Open, Dublin (Omaha)

(Dette var egentlig en chop hvor Andy Black ble tildelt førsteplass, så nær som et avtalt beløp som ble delt mellom de restenrende spillerne.)

Vi hos PokerNews Norge er helt sikre på at denne listen vil bli mye lenger og mer imponerende i tiden fremover, og vi vil følge med hvordan Dag Martin Mikkelsen gjør det rundt om i verden. Vi ønsker han lykke til med sitt nye sponsorat, og håper at vi må skrive mange artikler om den unge Stavangermannen fremover.

Dagens Tips:Vil du teste deg mot Dag Martin Mikkelsen, så finner du ham på Full Tilt Poker som dmmikkel.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories