Økte inntekter hos Betfair

Økte inntekter hos Betfair 0001

Etter meget gode resultater under World Series of Poker Europe melder sponsoren Betfair at inntektene har økt med en tredjedel siden April. Inntektsøkningen har i stor grad kommet som resultat av økt innsats på pokerfronten.

Selskapet har sett en økning på 57 % i aktive spillere opp til over 433.000. Dette økte dermed også inntektene med 30 % opp til £182 millioner. Profitten sank faktisk fra £36,5 millioner til £23,3 millioner, men dette var i stor grad et resultat av investeringer på rundt £12 millioner.

Flere faktorer har spilt inn i Betfairs suksess. Betfair er en av de få operatørene som aldri har tatt i mot kunder fra USA, og ble derfor ikke rammet av lovendringene. I mellomtiden har de utvidet utenfor UK og har lisenser i Malta, Tyskland, Østerrike, Australia og snart Italia.

En viktig del av Betfairs kampanjer er fokuset på poker. I år gikk Betfair bort fra sin gamle Tribeca-klient og over til sitt eget uavhengige pokerrom. Nylig ble de sponsor for WSOPE og klarte å sikre seg WSOPE-mesteren Annette Obrestad som sponset spiller like før seieren.

Betfair sponset også European Poker Masters og Betfair Asian Poker Tour. De har i tillegg enda en WSOPE-mester i form av HORSE-vinneren Thomas Bihl, og er også på jakt etter proffspillere som Ben Grundy.

Dagens Tips: Finn ut hva det store oppstyret handler om og få $1000 i bonus hos Betfair Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories