And the winner is: ANNETTE OBRESTAD

And the winner is: ANNETTE OBRESTAD 0001

Verdens yngste verdensmester og eier av et WSOP armbånd heter Annette Obrestad og er fra Norge!

For bare få minutter siden vant Annette Obrestad Main Event av World Series of Poker Europe i London.

Den siste handen forløp slik: John Tabatabai har knappen og han caller. Annette raiser til 100,000 og Tabatabai caller. Floppen kommer {7-Clubs}{6-Clubs}{5-Hearts}. Obrestad bettter ut 250,000, Tabatabai raiser til 750,000, Obrestad går all inn og John Tabatabai caller. Tabatabai viser {5-Spades}{6-Diamonds} for to par, men Obrestad har topp tress med {7-Hearts}{7-Spades}på handen. Turn kommer med {2-Clubs}, og John Tabatabai har ingen mulighet til å vinne. River var helt ubetydelig, men den var {q-Hearts}.

Jack Effel stopper spillet for å kontrolltelle sjetongene og sjekke hvem som hadde mest sjetonger før denne handen. Annette hadde mest og dermed er hun vinneren av World Series of Poker Europe 2007 main Event! Den yngste vinneren noensinne av et WSOP armbånd. Og i tillegg pengeprremien på £1.000.000.

John Tabatai fikk for sin andreplass £570.150.

PokerNews vil komme tilbake med mer stoff senere fra WSOPE og vinneren Annette Obrestad!

GRATULERER ANNETTE OBRESTAD!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories