Spesialbonus fra Everest Poker til lesere av PokerNews Norge.

Spesialbonus fra Everest Poker til lesere av PokerNews Norge. 0001

Everest Poker

sitter aldri stille – der skjer det ting hver eneste dag. De formelig "bobler" over av gode tilbud til sine spillere. Denne gangen er det lesere av PokerNews Norge som får nyte godt av et meget sjenerøst tilbud. En bonus som ingen andre får om ikke du har lest denne artikkelen.

Samarbeid

Everest Poker og PokerNews har innledet et meget nært samarbeid gjennom de siste årene. Og tilbudene fra Everest blir bare bedre og bedre jo mer man sjekker ut sidene deres.

- Hva sier du til et cruise i Middelhavet? Everest Poker tilbyr deg det!

- Hva med en runde solid poker på Algarvekysten i Portugal? Everest Poker tilbyr deg det!

- EPT, WPT, WSOP – ja alle større Pokerturneringer i verden kan du komme deg til ved hjelp av Everest Poker. Og de har selvfølgelig satellitter til den neste store happeningen i poker – WSOP Europe i London i September.

- Månedlige

Freeroller

med meget bra verdier KUN for PokerNews spillere? Everest har dette også!

-

$5000 PokerNews Cup Freeroller

til PokerNews Cup i Australia i Oktober? Everest igjen er på plass!

Bonus

Alt dette og mye mer får du ved å spille hos Everest Poker og nå har du en ypperlig sjanse til å få en skikkelig bankroll med en skikkelig bonus. Alt du må gjøre er å laste ned Everest Poker vi linken

her

. Gjøre et innskudd og aktivere bonuskodene

PNEWS2

og

NONEWS

. Deretter er du klar til å spille inn en hel serie med bonuser med KUN denne spesialkoden!

1. Everest sin vanlige $100 velkomstbonus som gjelder alle spillere.

2. PokerNews sin ekstra bonus på $50 i tillegg til velkomstbonusen.

3. PokerNews Norge sin SPESIALBONUS på $200.

Velkomstbonusen må løses inn i sin helhet først, hvor pokernews ekstrabonusen inngår. Deretter må du spille inn 2000 summit poeng som da utløser hele SPESIALBONUSEN i en porsjon i motsetning til de andre 2 som utbetales i porsjoner etter hver spilling du har foretatt. Altså bonusene legger seg i "kø" i den rekkefølgen vi har beskrevet de over. Alle bonuser må spilles inn i løpet av 60 dager fra den dagen bonuskoden er tastet inne!

PokerNews Norges SPESIALBONUS er gyldig frem til 31. Oktober 2007.

Pokernews Norge kommer tilbake i løpet av denne bonusperioden og gjør flere "dypere" presentasjoner av de forskjellige store "happeningene" hos Everest Poker. Kanskje sniker det seg inn enda flere spesialtilbud! Man vet aldri når det gjelder Everest Poker og tilbud!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories