Sheikhan risikerer utvisning etter dom i 1995

Sheikhan risikerer utvisning etter dom i 1995 0001

En nyhetsmelding i Las Vegas Review-Journal forteller om en forestående høring i forbindelse med mulig utvisning av Las Vegas high-stakesspiller Shahram "Shawn" Sheikhan, basert på en over ti år gammel dom i en sak i California.

Sheikhan, en Iransk statsborger som kom til USA i 1983, har en amerikanskfødt kone og har lovlig oppholdstillatelse i USA, men fikk ni måneder fengsel og 5 år prøvetid etter en sedelighetssak mot et barn, i henhold til LVRJ-artikkelen. Immigrasjonsbetjenter arresterte Sheikhan den 30. august og holdt ham i over en uke før de slapp ham løs mot $10.000 i kausjon.

En talsmann for toll og innvandringsmyndighetene, Virginia Kice, sa i en pressemelding at Sheikhan "ble mål for arrestasjon på grunn av et kriminelt rulleblad." Kice la senere tid at "vi ønsker å få ham fjernet fra amerikansk grunn." Arrestasjonen kom som del av myndighetenes "Operation Predator"-program.

Sheikhan fikk oppmerksomhet i pokermiljøet da han kom dypt i WSOP Main Event i 2005, hvor han hadde verbale dueller mot Mike "The Mouth" Matusow. Som advokat har han den anerkjente David Chesnoff, som også har representert Bruce Crispin Leyser i saken mot WSOP-vinner Jamie Gold. Chesnoff melder at "Vi gjør alt vi kan for å hindre dette", og har også pekt på muligheten for at det var manglende advokathjelp i 1995-saken.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories