888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerNews Cup-oppdatering - fremdeles over $100.000 i freeroller igjen!

PokerNews Cup-oppdatering - fremdeles over $100.000 i freeroller igjen! 0001

Det er fremdeles over tjue PokerNews Cup Australia-freeroller igjen! Kvalifiser deg nå til disse freerollene, og vinn en mulighet til å spille poker i Australia.

Den første PokerNews Cup noen sinne skal spilles 21. oktober, og bygger opp mot den massive AUD$3.000 PokerNews Cup Main Event. PokerNews er glade for å kunne arrangere over 20 fantastiske PokerNews Cup-freeroller, alle eksklusivt for PokerNews-spillere. Hver pakke gir plass i main event, 6 netter på Crown Promenade Hotel, og $1.500 til reise og utgifter. PokerNews Cup kommer til å bli sendt til over en halv milliard mennesker verden over, og det kommer til å bli mye fantastisk pokeraction. Det er fremdeles over 20 sjanser igjen, så kvalifiser deg nå!

Fredag 21. september, 16:00 EDT - PartyPoker

Kvalifiseringen har stengt, men man kan fremdeles kvalifisere seg til neste freeroll hos Party Poker. Last ned Party Poker gjennom PokerNews, registrer en ny konto og spill 100 hender med rake mellom 22. september og 25. september. Man må så registrere seg til turneringen så snart den dukker opp i turneringslobbyen.

Fredag 21. september, 21:00 EDT - Full Tilt Poker

Kvalifiseringen er stengt, men man kan allikevel kvalifisere seg til neste freeroll.

Last ned Full Tilt Poker gjennom PokerNews og registrer en konto. Spill opp 300 Full Tilt Poker Points etter å ha satt inn penger, innen 30. september. De som kvalifiserer seg får automatisk plass i freerollen den 5. oktober.

Lørdag 22 september, 14:00 EDT - Hollywood Poker

Vi minner om denne for de som har kvalifisert seg hos Hollywood Poker. Man kan fremdeles kvalifisere seg til neste Hollywood Poker PokerNews Cup-freeroll som spilles 6. oktober klokken 14:00 EDT. Man må laste ned Hollywood Poker gjennom PokerNews, registrere en ny konto og sette inn penger. Man må så tjene 25o Hollywood Poker Points innen 3. oktober for å kvalifisere. Så snart man har kvalifisert seg får man en billett som kan brukes for å kjøpe seg inn i turneringen.

Lørdag 22. september, 21:00 EDT - Wingows Poker

Siste sjanse! Last ned Wingows Poker gjennom PokerNews, registrer en ny konto og sett inn penger. Man må så spille 100 hender med rake, etter å ha satt inn penger, innnen 21. september. Kvalifiserte spillere får en billett 12 timer før freerollen.

Søndag 23. september, 08:00 EDT - Pacific Poker

Vi minner også om denne turneringen for de som har kvalifisert seg. Dette er den siste $5.000 PokerNews Cup-freerollen hos Pacific Poker.

Søndag 23. september, 16:00 EDT - Duplicate Poker

Last ned Duplicate Poker gjennom PokerNews og registrer en ny konto. Etter å ha satt inn penger får du automatisk plass i alle de gjenværende $5.000 PokerNews Cup Australia Freerollene hos Duplicate Poker. Alle krav må være dekt innen 24 timer av freerollen.

Mandag 24. september, 20:00 EDT - UltimateBet

Etter å ha lastet ned Ultimate Bet gjennom PokerNews må man sette inn penger og spille 100 hender med rake innen 22. september. Kvalifiserte spillere får automatisk plass i turneringen 24 timer før start.

Onsdag 26. september, 15:00 EDT - TonyGPoker

Spillere må først laste ned Tony G Poker og registrere en ny konto, sette inn penger, tjene 200 TonyGPoker-poeng innen 25. september, og bruke dem til å kjøpe plass i turneringen.

Torsdag 27. september, 15:00 EDT - Titan Poker

Etter å ha lastet ned Titan Poker gjennom PokerNews må man registrere konto, sette inn penger, tjene ett eneste Titan Poker Point, og bruke det til å kjøpe plass i turneringen. Alle krav må være på plass innen 26. september.

Fredag 28. september, 14:00 EDT - Everest Poker

Gjennom PokerNews sine linker må man laste ned Everest Poker, registrere en ny konto og sette inn penger. Man må så bruke bonuskoden pnewscup8 for å få automatisk plass i freerollen. Sørg for at freerollen står i lobbyen før du bruker bonuskoden.

Lørdag 29. september, 16:00 EDT - Gnuf Poker

Etter å ha lastet ned Gnuf Poker gjennom PokerNews sine linker må man lage en ny konto og sette inn penger. Man må så tjene 100 Gnuf Poker Points innen 28. september. Registreringen til turneringen starter 23 timer før selve turneringen.

Husk at de av dere som tidligere har registrert dere hos en av våre partnere gjennom PokerNews kan også delta så lenge de andre kravene er dekt.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories