PokerNews Cup-oppdatering - vinn deg tur til Australia!

PokerNews Cup-oppdatering - vinn deg tur til Australia! 0001

PokerNews Cup-oppdatering - vinn deg tur til Australia!

Det er fremdeles over 25 PokerNews Cup Australia-pakker igjen som kan vinnes gratis! Kvalifiser deg til freerollene nå for en sjanse til å spille poker "down under".

Den første PokerNews Cup noen sinne skal spilles 21. oktober, og bygger opp mot den massive AUD$3.000 PokerNews Cup Main Event. PokerNews er glade for å kunne arrangere over 25 fantastiske PokerNews Cup-freeroller, alle eksklusivt for PokerNews-spillere. Hver pakke gir plass i main event, 6 netter på Crown Promenade Hotel, og $1.500 til reise og utgifter. Kvalifiser deg nå!

Lørdag 15. september, 16:00 EDT - Gnuf Poker

Kvalifiseringen har stengt, men man kan ennå kvalifisere seg til neste freeroll. For å kvalifisere må man laste ned Gnuf Poker gjennom PokerNews. Etter å ha registrert en ny konto og satt inn penger må man tjene 100 Gnuf Poker Points innen 28. september. Kvalifiserte spillere må så registrere seg, noe som er mulig fra 23 timer før start.

Søndag 16. september, 16:00 EDT - Duplicate Poker

Last ned Duplicate Poker gjennom PokerNews sine linker, registrer en ny konto og sett inn penger. Man får automatisk plass i freerollen. Alle krav må være dekt innen 24 timer av freerollen.

Mandag 17. september, 14:00 EDT - Everest Poker

Etter å ha lastet ned Everest Poker gjennom PokerNews må man registrere ny konto, sette inn penger, og bruke bonuskoden pnewscup7 for å automatisk få plass. Sørg for å sjekke at turneringen er tilgjengelig i lobbyen før du slår inn bonuskoden.

Onsdag 19. september, 15:00 EDT - PokerStars

Selv om kvalifiseringen har stengt kan man alikevel begynne kvalifisering til neste freeroll. Man må laste ned PokerStars gjennom PokerNews sine linker og registrere en ny konto. Etter å ha satt inn penger må man spille opp 300 Frequent Player Points mellom 15. og 30. september for å kvalifisere seg til turneringen. De to beste i denne turneringen får plass i PokerNews Cup.

Onsdag 19. september, 15:00 - TonyGPoker

Last ned Tony G Poker gjennom PokerNews og registrer en ny konto. Sett inn penger, tjen 200 TonyGPoker Points og bruk disse til å betale deg inn i turneringen. Alle krav må være dektinnen 18. september.

Torsdag 20. september, 15:00 EDT - Titan Poker

Etter å ha lastet ned Titan Poker gjennom PokerNews må man sette inn penger og tjene 1 Titan Poker Point som man må bruke for å kjøpe seg inn i turneringen. Alle krav må være på plass innen 19. september.

Fredag 21. september, 16:00 EDT - PartyPoker

Etter å ha lastet ned Party Poker må du sette inn penger og spille 100 hender med rake mellom 13. og 16. september. Så snart kvalifiseringen er i orden kan man registrere seg når turneringen dukker opp i lobbyen.

Fredag 21. september, 21:00 EDT - Full Tilt Poker

Last ned Full Tilt Poker gjennom PokerNews og registrer en

konto. Spill opp 300 Full Tilt Poker Points etter å ha satt inn penger, innen 16. september. De som kvalifiserer seg får automatisk plass i freerollen den 21. september.

Lørdag 22. september, 21:00 EDT - Wingows Poker

Last ned Wingows Poker gjennom PokerNews, registrer en ny konto og sett inn penger. Man må så spille 100 hender med rake innen 21. september. Kvalifiserte spillere får en billett 12 timer før turneringen, som man kan bruke til å registrere seg til freerollen.

Lørdag 23. september, 08:00 EDT - Pacific Poker

Etter å ha lastet ned Pacific Poker gjennom PokerNews-linkene, må man registrere en ny konto og sette inn penger. Man må så tjene 100 Pacific Poker Points innen 19. september for å kvalifisere seg. Kvalifiserte spillere må registrere seg til freerollen så snart den dukker opp i lobbyen.

Alle PokerNews Cup Australia-freeroller er kun for PokerNews-spillere. Spillere som tidligere har registrert seg gjennom PokerNews kan også delta om alle andre krav er oppfylt.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories