Vinn VIP-pakker til Oktoberfest hos PartyPoker

Vinn VIP-pakker til Oktoberfest hos PartyPoker 0001

PartyPoker.com er i gang med en fantastisk kampanje for den største festen i Europa, Oktoberfest 2007!

Kampanjen går frem til den 28. september og gir spillere sjansen til å vinne seg tur til München for å være med på tidenes fest. Det er 12 VIP-pakker som kan vinnes, og disse pakkene inkluderer:

* $500 til reise

* Opphold for to personer på luksushotell

* Middag på Fredagskvelden og plass i en eksklusiv Freeroll der vinneren får en $12.000 Partypoker.com Million Cruise-pakke

* Tur med Go-cart

* VIP-behandling på nattklubben P1

* VIP-middag og fest i hippodrome-teltet

Så, hva koster det å være med på årets beste fest?

Du kan bli med på et Oktoberfest kvalifiseringsbord ved å tjene så lite som 20 PartyPoints. Du kan også kvalifisere til Tell-a-friend-kvalifiseringen ved å verve 2 venner eller mer innen 27. September.

Det kommer til å være to store arrangement som hver gir bort 6 pakker. De skal spilles på fredag 21. og fredag 28. september klokken 14:30 ET. Det er tre måter å få plass i disse turneringene. Den første er å komme på topp ti i en av de daglige 20-poengsturneringene. Den andre er å komme blant de 25 beste i en 50-poengturnering, og den tredje er å tjene 750 poeng innen finalen skal spilles. Dette gir deg automatisk plass.

Det er forventet at det kommer 6 millioner mennesker fra verden rundt, så dette blir en fest du ikke vil gå glipp av. Hiv deg med hos Party Poker og prøv å vinn en luksuspakke. Som en talsmann fra PartyPoker.com sa: "Det er ikke tvil om at 20 poeng er en liten pris å betale for det som kommer til å bli en fantastisk opplevelse."

En ekstra grunn til å bli med hos Party Poker er de to gjenværende $5.000 PokerNews Cup-freerollene. Disse er kun for de som registrerer seg gjennom PokerNews. Registrer deg i dag og vinne en tur til München eller Melbourne!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories