Full Tilt lanserer språkvalg

Full Tilt lanserer språkvalg 0001

Da det globale pokermarkedet fortsetter å vokse finner pokerrommene nye måter å presentere poker for folk. Ingenting understreker dette bedre enn den nye tjenesten Full Tilt gjorde tilgjengelig til sin klient for kort tid siden.

Med den siste programoppdateringen, så har Full Tilt Poker nå muligheten til å spilles på fire nye språk. De som laster ned den siste oppdateringen vil se et nytt valg i menyen som heter "languages"(språk). Om man klikker på den kan man velge å vise Full Tilt-klienten på enten Tysk, Fransk, Spansk eller Nederlandsk.

Selv om det fremdeles er i betafasen så vil alle spillere få oppdateringen og denne nye muligheten. Dette er enda et skritt mot å bringe pokerverdenen tettere sammen, og man kan anta at antallet språk bare vil vokse.

PokerNews.com er nå tilgjengelig på 27 språk, inkludert to kinesiske dialekter. Vil du lese PokerNews.com på et annet språk? Velg menyen øverst til høyre og trykk på det språket du ønsker.

Og når vi først snakker om Full Tilt Poker, sjekk ut PokerNews Cup-freerolllene hos Full Tilt. Den neste er 7. september, og man må registrere seg innen 3. september for å kvalifisere.

More Stories

Hva synes du?