Daniel Negreanu vinner High Stakes Showdown

Daniel Negreanu vinner High Stakes Showdown 0001

Kan Barry Greenstein jøre det, så kan Daniel Negreanu gjøre det. Det er hva vi lærte her om kvelden da Mr. Negreanu vant High stakes Showdown på Pokerstars. For noen uker siden da hans rival Barry Greenstein vant $10.000 heads up shootout eventet som tidligere hadde blitt vunnet 3 av de 4 siste ukene av Sorel Mizzi, så vant nå Kidpoker førstepremien på $50.000.

Negreanu og Greenstein har begge blitt medlemmer av Team Pokerstars tidligere i år, med Negreanu som det siste stjerneskuddet i Teamet. Siden han ble med i Teamet har chatboksen i klienten nesten "gått varm" hver gang han deltar i en eller annen turnering eller om han setter seg ned ved et cash bord online. Han er kanskje den spilleren i verden som blir "forfulgt" av en hærskare med fans uansett om han viser seg live eller online. PokerNews reporter Barry Carter overvar selv heads up kampen mot malicous222 her om kvelden. Og ikke bare var fansen aktive i chatten, men også Daniels motstander var frempå med spørsmål om råd og kritikk om sitt spill (vær da klar over at dette var en $10.000 heads up kamp og malicous222 er en høyt rangert high stakes internett proff)

Daniel er en av de spillerne som skaper "kaos" blant pokerfans uansett hvor han befinner seg, live eller online. Hans bekreftelse og deltakelse i de siste APPT og EPT turneringene skapte overskrifter i alt som er av pokermedier og han vil med stor sannsynlighet bli en av de aller mest fulgte spillerne når han skal delta i WSOPE senere denne uken. Ved å signere for Pokerstars så sikret han dem en hel hærskare av railbirds som villig fulgte med Daniel over fra hans tidligere side, Full Contact Poker

Tallene er kanskje lave for High Stakes Showdown, men kvaliteten er alt annet enn lav. Noen av de høyest rangerte cash spillerne online registrerer seg tildenne turneringen og na har helt tydelig flere av de store navnene i pokerverdenen også satt sine øyne på denne turneringen. Nå da både Greensteib og Negreanu har vunnet denne dyreste turneringen på Pokerstars, kan man ganske sikkert forvente seg at flere velkjente storheter vil gjøre sine forsøk i denne turneringen i tiden fremover til stor glede for alle aktive railbirds.

Dagens PokerNews tips: Høyt nivå, lavt nivå eller freeroller - Pokerstars har alle varianten som passer for alle.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories