Dan Harrington vinner endelig en WPT-tittel

Dan Harrington vinner endelig en WPT-tittel 0001

'Action' Dan Harrington, mannen som ved siden av Doyle Brunson antakelig er ansvarlig for å ha lært opp en hel generasjon med pokerspillere, har endelig tatt en WPT-tittel. I de tidlige timene på morgenen slo han David Pham heads up på Legends of Poker og vant $1,6 millioner.

Harrington er forfatter av det som omtales som de beste pokerbøkene gjennom tidene: Harrington on Holdem 1, 2 og 3. Om Supersystem er bibelen for de som spiller cash, så er HOH uten tvil håndboken for de som spiller turneringer. Ikke bare vant Harrington WSOP Main Event i 1995 men han kom også til finalebordet både i 2003 og 2004, noe som er en prestasjon mange ser på som den største i WSOPs historie.

Nå trer Action Dan inn i klubben for de som har vunnet både WSOP Main Event og WPT, en prestasjon han deler med Doyle Brunson, Joe Hachem, Carlos Mortensen og Scotty Nguyen. Harrington har bevist tidligere at han er dyktig, og etter internettboomen og sammen med den bestselgende boken så må han nå anses for å være den beste turneringsstrategen gjennom tidene.

Man kan omtrent spørre hvilken som helst ung turneringsspiller om hvordan de forbedret spillet og du får sannsynligvis høre ordene Harrington on Hold'em. Jeg hadde gleden av å møte ham tidligere i år under Irish Open, og jeg som så mange før meg takket ham for å ha skapt en bok som har hjulpet meg å vinne penger på turneringsspill. Boken presenterer konsepter som M og Q, som er matematiske utregninger av hvordan man står i en turnering.

Finalebordet var tøft og besto av blant andre Tom Schneider og David Pham.

Seat 1 - Shi jia Liu -1,305,000

Seat 2 - Dan Harrington - 2,230,000

Seat 3 - Tom Schneider - 3,495,000

Seat 4 - Thu Nguyen - 1,475,000

Seat 5 - David Pham 'The Dragon' - 470,000

Seat 6 - Mike McClain - 725,000

Heads up-kampen varte i en evighet med flere doblinger til hverandre. Til slutt, i de tidlige timene på morgenen, gikk alle pengene inn i midten på uraiset pott da Harrington hadde topp og bunnpar mot Phams bunnpar. Pham trekte dødt og Harrington var $1,6 millioner og antakeligvis noen boksalg rikere.

Dagens Tips:Øv deg på det Dan lærer bort hos InterPoker og få $150 i bonus.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories