Chris Ferguson bygger bankroll fra $0 til $10.000

Chris Ferguson bygger bankroll fra $0 til $10.000 0001

Chris Ferguson, medlem av Team Full Tilt Poker og pokerkjendis, har nå bevist at man ikke behøver å være rik for å skape seg en god bankroll på internett og i poker. Ved hjelp av freeroller, har han spilt seg opp fra $0 og til over $10.000 på 16 måneder. Og det at han er en kjendis gjør faktisk ikke saken enklere - det gjør heller at andre spiller svært gjerne vil slå ham på alle mulig måter og tyr i mange tilfeller til ikke helt soild poker for å få æren av å slå en kjendis.

Det krever en god porsjon tålmodighet for å utføre dette som Chris Ferguson nå har gjennomført, men som kjent så er også dette helt gratis. Bare spør ham selv - han besluttet for like under 1,5 år siden at han skulle bevise at man kunne vinne penger i poker uten å ha noenting i startkapital. Utgangspunktet var da $0 på kontoen og kun 1 ting for "øyet", nemlig å bygge kontoen opp til over 10.000 dollar.

Dette ble ikke gjort for at Mr. Ferguson er blakk. Tvertimot. I steden var dette en øvelse i god bankroll managment. Dette handler da i bunn og grunn om hvordan man benytter sin bankroll i forhold til hvor mye penger man har på konto uten å risikere å gå blakk på noe tidspunkt.

I starten gikk det veldig sakt mot målet for Ferguson - veldig sakte. Han spilte freerolls, men seieren uteble de første månedene. Hele 7 måneder skulle det gå før han fikk stablisert sin konto på $6.50. Etter dette fikk han et enormt gjennombrudd - han ble nemlig nummer 2 i en 1 dollars turnering og vant $104. Men selv med denne boosten i bankrollen, så gikk det fortsatt hele 9 mpneder før han nådde sitt mål på $10.000.

Dette er ikke første gang han beviser at bankroll managment er meget viktig og at det er mulig å øke små dollar om til en god slump penger. Mr. Ferguson har nemlig 1 gang tidligere forvandlet $1 om til $20.000!

"Normalt ender disse historier med at folk går fallit. Det er svært få overraskelser der. Folk gambler gjerne mer enn de kan og går alt for høyt i nivå i forhold til sin egen bankroll og risikerer for mye. Da ender det som oftest med samme resultat - "bankrott".

PokerNews vil en av de nærmeste dagene presentere en større artikkel om Chris Ferguson og hans liv fra stundent og til pokerspiller og frem til i dag.

[I]Dagens PokerNews tips: Du kan spille mot både Chris Ferguson og mange andre pokerproffer hos Full Tilt Poker[/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories