Bodoglife det nyeste hjemmet til Bodog

Bodoglife det nyeste hjemmet til Bodog 0001

I det som virker som online-versjonen av "Hvor er Willy?", så har nå Bodog flyttet sin side til enda en ny adresse. Man kan nå finne Bodog på den nye "permanente" adressen bodoglife.com.

Sist måned flyttet Bodog Poker fra den midlertidige adressen newbodog.com, da den opprinnelige adressen gikk tapt i et patentsøksmål fra 1st Technology LLC. Da Bodog ikke møtte for å representere seg selv i saken ble det dømt til fordel for saksøker, noe som ga 1st Technology en kraftig erstatning. Bodog møtte ikke til høring i retten i Mars 2007 og det ble som resultat bestemt at alle Bodogs domenenavn skulle overføres til 1st Technology.

Etter dette satte Bodog opp butikk på et midlertidig domenenavn i løpet av få dager. Nå, en måned etter har Bodog flyttet igjen, og tatt sloganet "This is Bodog. This is the Life." ("Dette er Bodog. Dette er livet.") Bodog søker å bygge varemerke på "Høye innsatser, pene damer og rå fester på eksotiske steder". På nettsiden meldte eieren Calvin Ayre:

"Som du kanskje vet så har det vært en del endringer hos Bodog nylig på grunn av problemer tilknyttet domenenavnet. Vi lanserte newbodog.com midlertidig for noen uker siden, men for å få et mer permanent hjem er vi nå glade for å kunne lansere bodoglife.com. Vi reagerte raskt, som vi alltid vil gjøre, slik at du kan benytte den heiteste siden på nettet uten forstyrrelser i spillet."

Hva synes du?

More Stories

Other Stories