WSOP Europe-betting

WSOP Europe-betting 0001

Nå da WSOPE er i gang er det fremdeles en sjanse for de 7 milliardene av oss som ikke er der for å vinne eller tape penger, da bookmakerne åpner for veddemål.

Betfair har to veddemål gående om WSOPE. Størrelsen på feltet, og vinneren totalt. De smarte pengene ser ut til å ligge på mellom 300 og 400 spillere med odds 2-1 (de var 6-1 for kort tid siden, så det virker som om det er dit de som spiller trygt satser). Under 300 gir 33-1 og over 700 på 6,5-1, noe som tyder på at feltet blir stort selv om det er solid buyin.

Om du vil så kan du satse på vinner. Phil Ivey er som alltid favoritten på 40-1. Hellmuth, Negreanu og Cunnigham ligger like bak med rundt 70-1. Noen andre som kan være interessante er WSOP-finalist Jon Kalmar på 220-1, Roland De Wolfe, Patrik Antonius og Gus Hansen på 100-1 og Joe Hachem på 200-1, gir alle god verdi. Favoritt er jo å vedde på feltet, til odds 1-3, men med et lavt antall kvalifiserte på nett så er det kanskje ikke så godt å si om det er et godt sted å sette pengene.

Bodog (eller er det Newbodog?) har også et last longer-veddemål, med de mest kjente spillerne. Dette er et godt sted å sette penger om du heier på en favorittspiller. De øverste på listen ser slik ut:

• Phil Ivey 8/1

• Phil Hellmuth 9/1

• Carlos Mortensen 10/1

• Daniel Negreanu 10/1

• Gus Hansen 12/1

• Andy Black 12/1

• Doyle Brunson 14/1

• Marcel Luske 14/1

• Howard Lederer 20/1

• Dave Ulliott 30/1

• Noah Boeken 33/1

Så om du sitter hjemme eller er der for å spille selv, action kan du få uansett.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories