888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

APPT, EPT og WPT starter denne uken

APPT, EPT og WPT starter denne uken 0001

Det kommer til å bli en travel uke for våre venner hos Pokerstars. De går rett fra Hold'em 100 til jobben med å være vert for to store internasjonale pokerturneringer denne uken, EPT London og APPT Seoul. Pokerstars har nylig lagt til en rekke flere stjerner til stallen, blant andre Dario Minieri, Hevad Khan og Daniel Negreanu. Vi forventer å se medlemmene i Team Pokerstars delt opp jevnt på de to arrangementene.

Daniel Negreanu, Katja Thater og Hevad Khan har allerede bekreftet at de skal spille EPT London. På Asian Poker Tour på Sheraton Grande Walkerhill i Seoul kommer WSOP-mester Joe Hachem til å spille.

EPT London er allerede godt i gang, og det har blitt spilt en veldig god runde Seven Card Stud der vi så WSOPE HORSE-mesteren Thomas Bihl ta seieren, med Paul Parker, Michael Greco og Willie Tann også ved finalebordet. Main Event har et tak på 500 spillere og vi forventer å se at turneringen blir utsolgt.

APPT har en buyin på $2500, og man forventer at en stor del av de 250 plassene blir fylt opp av online-kvalifiserte. Turneringen i Manila var en stor suksess, med et finalebord stort sett dominert av uerfarne livespillere som sloss om $600.000 i premier.

Som om ikke det var nok så er World Poker Tour i gang denne uken også, med den første WPT Turks and Caicos Island event. Det skal bli spennende å se hvor stor suksess dette blir. Den siste turneringen på Borgata hadde 560 spillere selv om den gikk samtidig som WSOPE, og nå med EPT og APPT ved siden av at turneringen også er utenfor Vegas så er det vanskelig å gjette på antallet deltakere.

Stedet å holde seg oppdatert på resultater er PokerNews, med direkte meldinger fra det som skjer!

Dagens Tips:Kvalifiser deg hos PokerStars.

Hva synes du?