Annette Obrestad klatrer opp blant de topp 10 i Europarankingen

Annette Obrestad klatrer opp blant de topp 10 i Europarankingen 0001

Etter seieren i WSOP Europa så har Annette Obrestad nå klatret 404 plasser på Europatabellen, rett inn blant de topp ti. Våre antakelser om at WSOPE og EPT kom til å ha stor påvirkning på rankingen i Europa stemte, noe vi nå ser av den oppdaterte tabellen publisert av Mansion Poker.

Obrestad, som har kommet i pengene i 4 events siden hun fylte 18, lå før WSOPE på 409. plass. Rankingpoeng gis etter om man har nådd et finalebord, og antallet poeng baseres på prisen for å kjøpe seg inn og antallet spillere i turneringen. Annettes tidligere finalebord kom i en €500 sideturnering under EPT Grand Final i Monte Carlo, der hun endte på en 5. plass. Men etter å ha vunnet denne turneringen, som mange anser å være den tøffeste og rikeste turneringen hittil i Europa, så har hun klatret opp til en 5. plass i Europarankingen.

Øverst på pallen finner vi dansken Søren Kongsgaard med 8725 poeng, etterfulgt av tyskeren Andreas Krause med 6875. Etter seieren i WSOP har Annette nå 4140 poeng totalt. Beste svenske ligger på 7. plass med 3940 poeng. Sørens plassering er basert på tre førsteplasser og to finalebord i større Europeiske turneringer. (inkludert en 3. plass i finalen i EPT Monte Carlo)

Etter WSOPE så ser Europarankeringen ut slik:

1. Søren Kongsgaard - Danmark

2. Andreas Krause - Tyskland

3. Dave Colclough - Wales

4. Dave Smith - England

5. Annette Obrestad-Norge

6. Erich Kollmann - Østerrike

7. Samir Shakhtoor - Sverige

8. Sebastian Ruthenberg - Tyskland

9. James Dempsey - England

10. Siegfried Rath - Østerrike

Dagens Tips:Det er ennå ikke for sent å komme seg til varmere trakter og sloss om en førstepremie på $250.000 i PokerNews Cup.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories