UltimateBet og Absolute Poker åpner for pengeoverføring mellom hverandre

UltimateBet og Absolute Poker åpner for pengeoverføring mellom hverandre 0001

UltimateBet og Absolute Poker annonserte at de har inngått en avtale som tillater onlinespillere med konto på begge sidene å overføre penger raskt og enkelt fra den ene siden til den andre. Rykter om at det skulle åpnes for dette har sirkulert i flere måneder, og er nå bekreftet.

Selv om denne endringen kan brukes til å overføre penger fra spiller til spiller på tvers av sidene så er hensikten bak endringen først og fremst å øke synligheten og tilgangen for hver sides turneringer eller andre kampanjer, som UltimateBets Aruba Classic.

"Vi åpner dørene mellom to av de mest populære pokerrommene", sa talsmann for UltimateBet George MacLean og David Clainer for Absolute Poker. "Våre nye betalingsmuligheter tillater penger å flyte fritt fra et pokerrom til et annet."

Forhåpentligvis skal den nye overføringsmuligheten være både enkel og umiddelbar så snart systemet er oppe og går. Fra start så varsler sidene at forsinkelser på opp til 48 timer kan oppstå. Men, målet er å øke tilgangen til arrangement, og sidene vil gjøre det de kan for å sørge for at overføringer til dette får høy prioritet. UB skriver på nettsiden sin: "Vi vil ha folk klare før turneringer for å godkjenne overføringer så raskt som mulig."

Dagens Tips:Sjekk hvilke bonuser vi tilbyr hos Ultimate Bet og Absolute Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories