PokerStars åpner for heads up cash games

PokerStars åpner for heads up cash games 0001

Etter år med forespørsler fra cash games-spillere, har PokerStars endelig lagt til Heads-up-spill til No Limit-bordene sine. PokerStars har alltid vært stedet å gå for å spille SNG heads up, men de har alltid unngått cash-alternativet.

Selv om de ligger klart i tet nå, så har PokerStars spilt andrefiolin i forhold til sider som Betfair Poker og Full Tilt Poker når det gjelder cashgames på høye nivåer og en mot en, noe som har vært veldig populært blant spillere og tilskuere.

Den 2. august satte medlemmene fra twoplustwo-forumet opp en underskriftskampanje for å få heads up cash-spill på PokerStars, og foreslo at alle skulle maile PokerStars-support og kreve det. Under 12 timer etter så var 1 on 1 games, som de kaller det på Stars, tilgjengelige fra de høyeste nivåene helt ned til mikronivå.

De er allerede veldig populære, og det er godt mulig at mange av storspillerne trekker fra Full Tilt over til Stars i nærmeste fremtid. Rake er satt til det imponerende lave taket på $0,50, noe som er halvparten av det som er vanlig på andre bord. Rake kan ha mye å si når du spiller hver eneste hånd, spesielt på de lavere nivåene.

Så om du har funnet en favorittfisk, eller om du vil øve deg til du kommer ned til to i en turnering så er nå PokerStars også stedet å gå.

Dagens Tips: Registrer deg hos PokerStars gjennom våre linker, og du får også en mulighet til å komme deg til PokerNews Cup i Australia.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories