Plasmaskjermer og $5000 pokerferier gratis hos Titan Poker

Plasmaskjermer og $5000 pokerferier gratis hos Titan Poker 0001

Titan Poker fortsetter å levere gjennom de nye New Depositor Freerolls og $5000 PokerNews Cup Australia-freerollene. Ved å sette inn penger kan man delta i en New Depositor Freeroll, hvor man hver uke kan vinne en av to 37 tommers plasmaskjermer. Det er gratis å delta i disse turneringene, og de er bare tilgjengelige til Titan Poker-spillere som har gjort sitt første innskudd.

Forrige mandag var det et variert felt med spillere. Etter en lang kamp så vant PokerNews-spilleren Jonas Scnabel og sikret seg en 37 tommers plasmaskjerm. Tyskeren registrerte seg hos Titan Poker gjennom PokerNews, satte inn penger, og fikk billett til New Depositor Freeroll.

Seieren kom hakk i hæl på PokerNews-spilleren Ove Janssons seier for to uker siden. Ove registrerte seg også gjennom PokerNews og vant en TV. Vi gratulerer begge spillerne!

Om det ikke er fristende nok å vinne en TV, registrer deg hos Titan Poker og dra nytte av bonusene vi tilbyr. I tillegg til en massiv 100% innskuddsbonus opp til $500, så kan de som setter inn $50 eller mer også få $50 gratis. For mer detaljer, sjekk Titan Poker og registrer deg nå.

Og som om det ikke var nok, så er også Titan Poker vert for til sammen 11 $5000 PokerNews Cup Australia-freeroller. Den neste er den 16. august, og for å kvalifisere seg må man laste ned Titan Poker gjennom våre linker, registrere en konto og sette inn penger. Etter det trenger man bare å tjene 1 Titan Poker Point innen 15. august. Det kan ikke bli enklere.

Registrer deg hos Titan nå, og du kan vinne en haug med premier!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories