HSP sesong 4 er tilbake på TV igjen

HSP sesong 4 er tilbake på TV igjen 0001

Det kanskje beste pokerprogrammet som er vist på TV noen gang har startet igjen. Mandag kveld gikk episode 1 av High Stakes Poker (HSP) sesong 4 på lufta. Og bare få timer etter at det var sent på GSN i amerika var det lagt ut på nettet slik at hele verden kunne ta del i programmet via nedlastning fra internett.

I sesongens første episode fikk vi se både kjente spillere fra tidligere sesonger som Phil Laak, Antonio Esfandiari, Todd Brunson og Mike Matusow sammen med et par nykommere som Brian Brandon og Tony Salorio. En velkjent cash game spiller som Voulgaris satt også ved bordet og sist men ikke minst satt Phil Hellmuth også rundt bordet i første episode.

En liten variant i denne episode i forhold til de andre sesongene vi har sett var at man hadde valgt en unik variant som 'propbet' ved siden av selve spillet. Hver spiller som spilte med handen 7-2 og vinne handen skulle få $500 av de andre spillerne ved bordet. Og nøyaktig som man håpte på så skapte dette en masse action og bød på virkelig underholdende poker. Blant annet fikk vi se en pott på $280.000 hvor Salorio satt med 7-2 i spar på handen og forsøkte forgjeves å bløffe ut Brian Brandon. Saken var den at floppen kom med K-K-4 og Brian Brandon satt med K-K på handen. Hadde hadde med andre ord floppet fire like i konger!

Men allerede i andre handen så fikk vi se en spiller som fikk utdelt 7-2 på handen. Vennene og rivalene Mike "The Mouth" Matusow og Phil Hellmuth gikk mot hverandre i denne handen. Mike satt med K-K og Hellmuth hadde 7-2. Hellmuth åpnet spillet ved å høyne innsatsen preflopp som Mike bare callet med sitt kongepar. Floppen kom med Q-J-6 og Hellmuth better ut. Mike syner og det kommer en 8'er på turn. Hellmuth better ut $17.000 og Mike caller etter å ha tenkt en liten stund. På river 6 er Hellmuth hvor kaldsom helst og better ut $40.000 som får Mike til å begynne å tenke igjen. Han formelig vrir seg i stolen han sitter og klager høylytt og tilslutt klarer han å overtale seg selv om at Phil har truffet en 2-outer mot ham. Dette fører til at han viser opp sine Konger og kaster handen. Phil Hellmuth viser da selvfølgelig stolt opp sin 7-2 og alle spillerne rundt bordet får seg en god latter.

Mike klarte ikke å glemme denne handen og den ble diskutert resten av programmet. Og som vanlig, når Phil Hellmuth er med, så forekommer det mye munnhuggeri frem og tilbake for å underholde spillerne og tilskuerne.

Vi gleder oss allerede nå til neste episode av High Stakes Poker som vi her i Europa får tilgang på en gang ut på natt til tirsdag eller tidlig onsdag morgen neste uke!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories