Gus Hansen vant $1 million online på 24 timer!

Gus Hansen vant $1 million online på 24 timer! 0001

For et par år siden var det sjeldent å se at Gus Hansen spilte online i det hele tatt, og enda mer sjeldent å se at han vant. 2007 har gitt flere endringer for dansken, og det har vært et imponerende år så langt. Vi husker seieren i Aussie Millions som igjen plasserte ham inn blant de beste turneringsspillerne i verden, og hvem kan glemme at han hadde chipledelsen lenge under WSOP Main Event i år og fikk bare sin 2. pengeplassering i WSOP?

Men 2007 har også vist at Gus Hansen har utviklet seg til en formidabel onlinespiller. Etter at han ble med i stallen til Full Tilt Poker har han spilt jevnlig på PLO-bordene, og har hatt en av de beste løpene som fansene hans har sett noen gang.

Like før starten av WSOP vant Gus Hansen over en million dollar på å spille PLO hos Full Tilt, noe han fortalte på bloggen sin at var den beste måneden han har hatt online noen sinne, og Gus dukket opp ofte på railbird-siden http://www.highstakesdb.com .

Nå har Gus slått den personlige rekorden sin i løpet av bare en dag, da han har vunnet over en million dollar på under 24 timer på PLO-bordene hos Full Tilt. Gjengen på http://www.highstakesdb.com sier at dette kan være det meste vunnet av noen spiller i løpet av 24 timer noen sinne. Den største potten var på $101.000 mot KaiBuxxe hvor Gus traff runner-runner knekt og fikk fire like mot en flush.

Hansen er i Australia akkurat nå, hvor han promoterer Australian Poker League og kommenterer World Series of Backgammon.

Dagens Tips: Vil du se hva den sprøeste spilleren i poker driver med? Registrer deg hos Full Tilt Poker og se.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories