Doyle Brunson deltar under WSOPE i London

Doyle Brunson deltar under WSOPE i London 0001

Doyle Brunson tar turen over Atlanteren for å spille i WSOPE i London, som starter den 6. september. "Texas Dolly" skal promotere pokerrommet sitt og spille mot de beste det europeiske pokermiljøet har å stille med.

Brunson tiltrekker seg helt sikkert et stort publikum i London. Vinneren av Main Event i 76 og 77 er en av de mest berømte navnene i poker, og har tette bånd til World Series of Poker.

"Texas Dolly" har ti WSOP-armbånd, og det virker bare passende for ham å kunne legge til en WSOPE-tittel til samlingen. Bluff Magazine stemte ham frem som den "Den pokerspilleren med mest innflytelse" i fjor, og han ser ikke ut til å bremse ned selv om alderen begynner å nå igjen ham.

Brunsons mest berømte bøker, "Super System" og "Super System 2" er verdenskjente bestselgere hos pokerspillere verden over. Hans nye bok, "My 50 Most Memorable Hands" vil nok ha mye å tjene på besøket hans i England, i form av økte salg i Europa.

Brunson sa: "Jeg har sett poker utvikle seg gjennom over 50 åt, og spiller fortsatt i noen av de største spillene i verden. Akkurat nå er stemningen høy i London i påvente av at WSOP kommer til Europa."

Doyles onlinenavn er "Tex_Dolly". Pokerlegenden kan ofte finnes i sitt eget pokerrom Doyles Room. Pokerrommet er drevet av Microgaming Network, som også har sider som Bet365 Poker og Poker Time.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories