Daniel Negreanu skal ha EPT-debut

Daniel Negreanu skal ha EPT-debut 0001

Daniel "KidPoker" Negreanu skal ha sin etterlengtede EPT-debut senere denne måneden, da han blir med sine nye team-medlemmer Greg Raymer og Humberto Brenes til Barcelona. Negreanu skal også til EPT i London i September, like etter WSOPE.

Negreanu begynner å nærme seg $10 millioner i turneringsinntekter, og en EPT-seier ville sett bra ut på CV'n. Han er en av mange amerikanske legender i spillet, som nå ser verdien i populariteten til Europeiske turneringer.

Phil Ivey har allerede kommet på 2. plass i en EPT-event, Doyle Brunson har nylig bekreftet at han skal spille WSOPE, og årets Irish Open hadde besøk av Mike Sexton, Phil Laak, Antonio Esfandiari, Jennifer Tilly, Dan Harrington og flere. WSOPE ser ut til å knekke alle rekorder, da alle turneringene i Europa for tiden får flere deltakere og dermed høyere buy-in, noe som igjen gjør at proffene ikke klarer å holde seg unna.

Daniels eneste Europeiske resultat var en 7. plass i WPT Grand Prix De Paris i 2003. Negreanu er nå en av de som konkurrerer om å bli den første til å vinne WSOP, WPT og EPT-tittel, sammen med Joe Hachem, John Gale, Roland De Wolfe, Scotty Nguyen og Gavin Griffin som alle har to av tre.

Dagens Tips: Hvorfor ikke prøve å stoppe Kid Poker fra å vinne en EPT-tittel ved å registrere deg hos PokerStars, og vinne plass i EPT?

Hva synes du?

More Stories

Other Stories