Cryptologic legger inn Pro View multibord funksjon

Cryptologic legger inn Pro View multibord funksjon 0001

Det populære nettverket Cryptologic Network har lagt til en ny Pro View funksjon til deres grensesnitt, som tillater brukere å spille opp til 12 bord samtidig. Spillerne kan forminske/forstørre og modifisere sine bord slik at de bare viser den informasjonen som er viktig for dem.

Operatører som Sun Pokersamt William Hill benytter seg av Cryptologics nettverk og ønsker denne funksjonen hjertlig velkommen og mener de vil med stor sannsynlighet se økning i trafikken sin med dette tillegget i nettverkets funksjoner.

Multibordene er nå en del av online poker og alle store pokersider gir deg sjansen til å spille flere bord samtidig. Faktum er, at det finnes spillere som trives med å spille på både 4, 8, 10 og til og med opp i 20 bord samtidig. Om du er en vinnende spiller så kan denne funksjonen øke dine gevinstmuligheter ytterligere. Her hos PokerNews har vi noen tips som øker dine sjanser til å lykkes:

Spill bare så mange bord du har kontroll over:

Bare fordi noen av de store navnene innen poker spiller på ti bord samtidig, så betyr ikke det at du må gjøre det. Om det blir for mye, så klarer du ikke å opprettholde det nivået du i dag spiller på og vil måtte gå ned igjen i nivå/level.

Spill samme type poker på alle dine bord:

Det kan fort bli veldig forvirrende om du spiller Omaha på et bord og Stud poker på et annet. Hold deg til samme spilletype for å holde balansen i spillet ved hvert bord du spiller. Dette gjelder også om du spiller cash games, så skal du ikke åpne en turnering. Alle slike former for miksing av spilletyper kan være distraherende og ødelegge din konsentrasjon, og da kan det fort koste mer enn det smaker!

Hold øye med takten på din fortjeneste:

Om du vinner i snitt $10 i timen, så kommer din fortjeneste til å forandre seg etterhvert som du åpner flere bord. Dette er ok om du faller ned til $8 på ditt andre bord for å ligge på $18 i timen med 2 bord. Dette er jo klart å tydelig bedre enn $10 i timen. Men om du spiller ved tre bord og faller tilbake til en fortjenste på $5 per bord per time, så tjener du mindre enn ved 2 bord. Dette betyr da selvfølgelig at du bør holde deg til å spille 2 bord og ikke tre! Hold et våkent øye med dette for å finne ut av hvilken situasjon som er best for nettopp deg! Spill ditt eget spill uten å bli påvirket av andre venner eller kjente spillere som spiller 10, 15 og 20 bord samtidig.

Poker er mer enn bare det å trykke på knappene online for å sette din innsats etter kortene! Tenk selv - skap din egen stil og spillemåte og ikke la deg påvirke av alle "solskinnshistoriene"!

[I]Dagens PokerNews tips: Spill hos Sun Pokerog tjen penger på å slå ut spillere i deres "Headhunter Challange". Ta samtidig med deg vår eksklusive innskuddsbonus på 100 % opp til $100 samt Sun Pokers månedsbonus på opp til $1000. [/I]

Hva synes du?

More Stories

Other Stories