Bodog mister domene-navn i patentsøksmål

Bodog mister domene-navn i patentsøksmål 0001

USA-vennlige Bodog.com var i kaos i går da de mistet sitt domene-navn i et patentsøksmål. Dr. Scott Lewis i 1st Technology LLC gikk til søksmål mot Calvin Ayres nettside, og da Bodog ikke svarte ble en automatisk dom avsagt til fordel for Lewis verdt $48,6 millioner.

Som et resultat ble alle bodog.com domenene fjernet i går, noe som førte til at sidene ble blanke. Ikke bare stanset dette Bodogs pokerrom, men den populære bettingtjenesten var også i ruiner.

Dette kommer til å ha en kraftig innvirkning på Bodogs inntekter på grunn av at Google ikke lenger vil peke søkene mot riktig side. Ord som "Online Poker" og "Sports Betting" ga jevnt Bodog som topp 5-resultat, og skapte mye trafikk til nettsiden. "Jamie Gold" (en Bodog-sponset spiller) er også et annet populært Google-søk som ga mange spillere til siden.

Bodog har svart raskt ved å skape en ny midlertidig nettside newbodog.com, som gir nesten akkurat det samme som den forrige, bortsett fra et par tekniske problemer. Calvin Ayre la ut en melding på newbodog.com:

"Vi sloss mot denne dommen. Vi er sikre på at vi kommer til å vinne, men frem til alt er avgjort vil jeg ikke at denne kampen skal forstyrre spillet. Så, jeg gir dere newbodog.com. Vi jobber med å løse alle gjenværende feil på den midlertidige siden så raskt som mulig, og forventer å ha den opprinnelige siden oppe igjen innen kort tid."

Etter noen tilkoblingsproblemer i går så er pokerrommet nå oppe og går igjen. Alle med en eksisterende Bodog-konto vil se at den fungerer akkurat som den skulle, men nå på newbodog.com.

Dagens Tips:Det er ingen domene-problemer hos Titan Poker, og det er $50 i bonus til alle nye som registrerer seg.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories