WSOP Academy annonserer ny H.O.R.S.E.-camp

WSOP Academy annonserer ny H.O.R.S.E.-camp 0001

WSOP Academy vil at pokerspillere skal komme til H.O.R.S.E.-skole. For første gang noen sinne tilbyr WSOP Academy "leirskole" hvor deltakerne skal kurses i spillet med økende popularitet, H.O.R.S.E. Fra 2. til 4. November på Caesars Palace i Las Vegas skal deltakerne lære fra de største innen poker hvordan man skal spille de fem spillene som er inkludert i H.O.R.S.E.: Texas Hold'em, Omaha Hi-Lo, Razz, Seven-Card Stud, og Stud Hi-Lo Eight or Better.

Deltakerne vil bli kurset i H.O.R.S.E. av en gruppe med proffe instruktører med Howard Lederer og Annie Duke som fronter laget sammen med Greg Raymer, Andy Bloch, Mark Seif, Alex Outhred og mange flere. I tillegg vil tidligere FBI-agent Joe Navarro, en ekspert på kroppsspråk, være til stede for å gi tips om hvordan man leser motstanderne.

Kurset vil ha daglige seminar på hver av spillene i H.O.R.S.E., pluss fordypning i no-limit hold'em som er nyttig å ha med seg i vanlige turneringer. På dag to vil det bli spilt en turnering som gir topp 4 en plass i neste års $2.500 H.O.R.S.E.-turnering. På den siste dagen vil det bli spilt enda en turnering der vinneren får plass i $10.000 WSOP Main Event.

I løpet av de tre dagene kurset varer får deltakerne muligheten til å spille med verdensberømte pokerspillere og til å lære avanserte spillestrategier av de. Så langt har de som har deltatt gjort det bra. Sally Anne Boyer vant kvinneturneringen under WSOP Academy, og kort tid etter vant hun kvinneturneringen under WSOP 2007.

De som ønsker å delta må grave frem $2199. Det er begrenset plass og det er forventet at det skal bli utsolgt. Flere detaljer finner du på http://www.wsopacademy.com .

Hva synes du?

More Stories

Other Stories