Terrorister hvitevasker penger i online pokerrom

Terrorister hvitevasker penger i online pokerrom 0001

Tre britiske menn som ble kjent skyldige i terrorisme har innrømt å bruke online pokerrom til å hvitevaske penger.

I følge en melding i en amerikansk avis, The Washington Post, brukte mennene kontoer på Paradise Poker, Canbet og Noble Poker til hvitevasking av penger. Etterforskere har brukt hundrevis av timer med å gå gjennom informasjon for å spore aktivitetene til gruppen.

Rapportene tyder på at mennene brukte over 130 stjålne kredittkort på 43 forskjellige online gamblingsider, inkludert de overnevnte pokerrommene.

Påstander om hvitevasking på onlinerom har vært få og lang i mellom de senere år. Faktisk kan ikke i hos PokerNews Norge huske noe annet tilfelle hvor denne ulovlige aktiviteten har blitt kjent.

The Washington Post fortsetter med en beskrivelse av hvordan de tre brukte virus, sendt via e-post, og stjålne kredittkortdetaljer for å sette opp et nettverk av forum og nettsider som holdt informasjon om hacking, laging av bomber, og forstyrrende voldsomme videoer.

Myndighetene sier at en av mennene, Waseem Mughal, ble tatt med en datamaskin som inneholdt en instruksjonsvideo på arabisk som ga detaljer om hvordan man skulle lage en selvmordsbombe-vest og hvordan man skulle lage improviserte bomber.

Dagens Tips: Vær forsiktig med kredittkortopplysningene dine! Mansion Poker har gode sikkerhetstiltak for å beskytte spillerne sine. Bli med i dag og få en stor innskuddsbonus og turneringer med stor merverdi.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories