PokerProForAYear Serie 3 er over!

PokerProForAYear Serie 3 er over! 0001

Vi er nå midt i den årslange PokerProForAYear-konkurransen, og Serie 3 er nettopp over. Den tredje plassen til finalebordet er klar og spillerne ser nå frem til Serie 4 hvor enda en heldig spiller vil få plass i finalen, og dermed og få muligheten til å vinne en pakke verdt $50.000 som inkluderer billetter til fire av de største pokerturneringene i 2008.

Vinneren av Serie 3 var italieneren Carlo Carione, som kjempet seg gjennom tøff konkurranse og vant plass i finalen. Carlo har gjort det sterkt gjennom hele runden og har plassert seg jevnt blant de topp 20 i nesten alle turneringene. Carlo har nå plass sammen med Ilja Smid fra Tyskland og Martin Page fra England på finalebordet.

Vi ønsker Carlo lykke til under finalebordet. Finalen spilles tidlig i 2008 og vinneren vil bli utnevnt til PokerProForAYear og få turneringspakken verdt $50.000.

Serie 3 ga enorm merverdi til alle som deltok. Hvver $10+1-turnering hadde en garantisum på $500. I tillegg så hadde Serie 3 en $500 Freeroll og en $12.000 Global Freeroll hvor premien inkluderte billett til WSOP Main Event og $2000 til reise og opphold.

Serie 4 er nå i startfasen og tilbyr også merverdi til alle som deltar. $500 freeroll starter 18. Juli og en EPT Global Freeroll starter den 4. August, hvor vinneren får plass i EPT Baden og penger til reise og opphold.

Serie 4, runde 3 starter 7. Juli med en $10+1-turnering. Registrer deg hos Pacific Poker, gjør et innskudd på $50, og begynn med å samle inn 200 Pacific Poker Points før 31. Juli for å kvalifisere til EPT Global Freeroll den 4. August.

For mer informasjon, gå til http://www.pokerproforayear.com/no/ hvor du finner alt du trenger.

Dagens Tips: Pacific Poker tilbyr også en 60% startbonus opp til $100 for alle som registrerer seg gjennom PokerNews.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories