Freeroller og hodejegere hos Sun Poker!

Freeroller og hodejegere hos Sun Poker! 0001

Sun Poker er ikke redde for å stikke hodet frem når det gjelder å tilby gode tilbud. Blant $10k-freerollene og $1.000 reloadbonusene så kommer nå Headhunter Challenge!

Sun Poker er et ledende online pokerrom som bruker den anerkjente CryptoLogic-plattformen. Sun er antakelig den mest attraktive siden på nettverket, på grunn av de solide freerollene som spilles. Hver måned tilbyr Sun Poker en $10.000 freeroll for alle nye spillere.

Men det er ikke alt. Alle nye spillere hos Sun Poker kan også bli med på Headhunter Challenge. Denne nye måten å spille turneringer på kommer til å få alle spillere, gamle som nye, til å gå amok. Her trenger man ikke komme på finalebordet for å vinne penger engang!

Premiepotten er fordelt 50/50 mellom de høyeste plasseringene, og premie for å slå ut andre. Når du spiller en slik turnering har du med andre ord en pris på hodet ditt!

Hver spiller har en verdi som tilsvarer halve buyin. Om du går ut med en gang så vinner den andre spilleren det du er verdt, og verdien til den som tok deg går opp. Jo flere spillere du slår ut, jo mer verdifull blir du. Du kan forvente at både lowstacks og proffe "Hodejegere" kommer til å prøve å presse deg all in.

Om du spiller godt vil du innse at disse spillerne senker standarden for hvilke hender de spiller, så du kan tjene på å calle med solide hender. Vinneren av turneringen kommer til å ha pistolskjeftet fullt av hakk og dermed tjene enda mer penger! I tillegg kommer det til å være en toppliste hver uke som viser de som har flest utslagninger, og de på topp går til en Weekly Champions Tournament.

Dagens Tips: utnytt deg av Sun Poker sine freeroller for alle nye spillere, og finjuster siktet for Headhunters Challenge!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories