WSOP 2007: Event #3 1.500 No Limit Hold em dag en - Rekorder ble brutt og folk kom i pengene

WSOP 2007: Event #3 1.500 No Limit Hold em dag en - Rekorder ble brutt og folk kom i pengene 0001

For de som lurte på hvordan det sto til med pokerverdenen etter lovendringene i USA så beviste Event #3, den første av mange $1.500 no limit-turneringer, at ingen ting var i veien. 2.998 spillere møtte til start.

Køene var enormt lange i Amazon Room der de registrerte spillere. Harrahs klemte inn spillere over alt de kunne. Først fylte de Amazon Room, så reserverommet, og så ut i Rios pokerrom som er et godt stykke fra Amazon Room.

I denne turneringen gikk mange kjente fjes ut tidlig. Skuespillerinne og semifinalist fra 2007 National Heads Up Championship var en av de første ut, og raskt etter henne kom Tom McEvoy, Michael The Grinder Mizrachi, David Devilfish Ulliot, Chris Jesus Ferguson og J.C. Tran. Det verste var Robert Williamson III som sleit med sykdom og forlot sjetongene sine og ble spist av blinds, i stedet for å risikere å bli skikkelig syk så tidlig i WSOP.

Utslagningene gikk i en ekstrem fart med mange flere store navn. Phil Hellmuth tapte mot JJJJ etter å ha gått all in med KK. Gavin Smith, Annie Duke og John Juanda fulgte etter. Mark Seif og Daniel Negreanu klarte å bygge god stack tidlig, men Negreanu slo ut Seif senere på ettermiddagen. Negreanu selv ble slått ut av Eugene Todd. I løpet av de første ti timene var det nesten 2500 mennesker som gikk ut, noe som gjorde at pengebobla kom i syne.

Bobla ble nådd sent på ettermiddagen, og sikret dermed de 270 som var igjen en god lønn for dagens strev.

Dette er spillerne på toppen av lista så langt:

Alex Jacob — 191.000

Roland de Wolfe — 140.000

David 'The Dragon' Pham — 139.300

Pat Blye — 138.000

Eric Baldwin — 137.000

Jeff Yoak — 134.800

Benny Cho — 111.000

Michael Banducci — 111.000

Shawn Reed — 103.000

Sanjeev Bais — 96.000

Andre kjente spillere er Arnold Spee, Erick Lindgren, Paul Eskimo Clark, Chris Moneymaker og Greg Raymer.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories