WSOP 2018

Bli med PokerTime og spill i vår siste $12k Team PokerNews World Series Freeroll

Bli med PokerTime og spill i vår siste $12k Team PokerNews World Series Freeroll 0001

Det er ikke lenge igjen nå før 2007 World Series of Poker Main Event starter i Las Vegs. Heldigvis tilbyr PokerTime oss PokerNews-spillere en siste fantastisk $12.000 Team PokerNews Freeroll på mandag 18. Juni. PokerTime er et fantastisk online pokerrom som trekker tusenvis av spillere hver dag. Kombinasjonen av gode bonusordninger, kampanjer og freeroller gjør at PokerTime er en side som gir god merverdi til de som ønsker det.

En heldig spiller vil få premiepakken som inkluderer en bilett til WSOP Main Event verdt $10.000, og $2000 i cash til å dekke reise og opphold. Vinneren får også bli med Team PokerNews, noe som gir tilgang til Team-merchandise og invitasjoner til Team-arrangement.

For å kvalifisere til denne $12k Team PokerNews WSOP-freerollen hos PokerTime må du laste ned PokerTime gjennom våre linker og registrere en ny konto. Du har da frem til søndag 17. juni på deg til å spille opp 100 PokerTime Points for å kvalifisere deg til freerollen.

Dere som alt har lastet ned PokerTime gjennom PokerNews kan også spille, så fremt dere dekker kravet om PokerTime Points. Dette er siste sjanse til å komme seg til WSOP gratis sammen med Team PokerNews, så sett igang!

Dagens tips: PokerTime har også en fantastisk 100 % innskuddsbonus opp til $200. Registrer deg nå og utnytt deg av muligheten!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories