Sun Poker med $1,000 bonus hver måned

Sun Poker med $1,000 bonus hver måned 0001

Sun Poker er i ferd med å etablere seg som det "sykeste" online pokerrommet som finnes, når det kommer til deres to store bonuser og premier til sine spillere. Det siste i rekken er en $1000 månedlig bonus til sine faste spillere.

Sun har allerede en fast freeroll med $10.000 i premier til sine nye spillere. Så er det alle deres spillere som skal spille i main event som vil bli fløyet inn i en privat luksus jetmaskin med dertil opphold i Las Vegas i det solfyllte Nevada. Disse heldige spillerne har deltatt i Sun Pokers "One Sick Promo" som hadde WSOP pakker i premier til en verdi av hele $1.250,000 totalt.

Noen poker-rom er stolte av å kunne tilby en ankomst bonus på $1,000, mens gjengen hos Sun Poker har kommet frem til at deres lojale spillere også fortjener bonuser og har nå kommet ut med et fast tilbud til disse.

Alle Sun Poker spillere kan nå med noen enkle grep sikre seg disse bonusene. Alt de behøver å gjøre er at de går inn på "cashier" og fyller inn en serie med bonuskoder – disse bonuskodene er:

JUN200, then click "Apply"

JUN300, then click "Apply"

JUN500, then click "Apply"

Deretter må du gjøre et innskudd på minimum $500. Så må du spille inn i løpet av kalendermåneden minst 9000 My Player Points (MPP's) for å kvalifisere deg for bonusen den måneden. Så er det bare å starte opp igjen i juli!

Spillerne kan også om de ønsker bare spiller for $500 eller $200 om de tror eller vet at de ikke spiller nok poker I den måneden til å innfri bonusen. Den samme prosedyren må da gjøres for dem, med $500 bonusen gjelder bonuskodene JUN200 og JUN 300 (og spille inn 3400 MPP) og med $200 bonusen (eller mindre beløp) gjelder bare bonuskoden JUN200 (of maksimum 1000 MPP).

Og som om ikke dette var nok, så tilbyr Sun Poker og månedlig en bonus UTEN INNSKUDD på $500. Her gjelder bonuskoden JUNND500 med 5000 MPP's i krav.

Spillere kan bare velge 1 av de 4 alternativene vi har nevnt over her, så du må tenke og vurdere hvor mye poker du vil komme til å spille den neste måneden før du bestemmer deg for hvilken bonus som passer best for deg.

Sun Poker spiller på det populære Cryptologic Poker softwaren plattformen så det er alltid plenty med valgmuligheter for å finne spill som passer nettopp for deg. Det å følge med på hvordan du ligger an med bonusen din er også en enkel sak ved å klikke på "cashier" og "My Promotion's" i klienten.

Så dersom du enda ikke har testet ut og lastet ned den utsøkte programvaren til Sun Poker, så kan du jo begynne med det og deres $10,000 "ny spiller freeroll" i tillegg til deres enorme bonustilbud.

More Stories

Hva synes du?