888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

PokerProForAYear-oppdatering - Kvalifiser deg nå for $12.000 Global Freeroll

PokerProForAYear-oppdatering - Kvalifiser deg nå for $12.000 Global Freeroll 0001

Siste del av serie 3 i den fantastiske PokerProForAYear-konkurransen er i gang, men det er fremdeles tid til å kvalifisere seg til en fantastisk $12.000 Global Freeroll. Det er også to $500 Guaranteed-turneringer igjen, og selvsagt finalen av serie 3. Det er med andre ord plenty sjanser for å få samlet PokerProForAYear-Ligapoeng.

Vår $500 Guaranteed-turnering er populær også i serie 3. Runde fire ble vunnet av utc67 som vant $250 i tillegg til 500 verdifulle ligapoeng. Den siste serie 3 freerollen skapte opphetet kamp mellom 82 spillere og ble til slutt vunnet av tyskeren thorst14. Australias TaipanJ tok andreplassen og en annen tysker, svwerde3, kom på tredje. Jevnt over er Tyskland godt representert med 20 av 82 spillere. Runde 6 ble vunnet av sfanants som slo lederen sammenlagt kassike og fikk pengene og poengene.

Sfenants har nå sneket seg opp på tiendeplass sammenlagt, med flere store spillere som kassike, splug, og Goldrak også høyt oppe. Førsteplassen er merock sin med 8710 poeng. Kan merock sikre seg en plass ved finalebordet? Det er bare tre runder igjen av serie 3, så vi trenger ikke vente lenge for å finne ut av det.

En av de rundene som er igjen er den massive $12.000 WSOP Global Freeroll som skal spilles den 9. juni klokken 21:00 GMT. Vinneren får en pakke som inkluderer plass i WSOP Main Event og $2000 i lommepenger. Det er også 12.000 ligapoeng til vinneren og 2000 poeng bare for å delta. Dette er den enkleste måten å gjøre det sterkt i Poker Pro For a Year. For å kvalifisere deg må du sette inn $50 eller mer, samt tjene 200 Pacific Poker Points innen 5. juni.

Spilleren som kommer seg til finalebordet og vinner får en pakke verdt $50.000, som gir inngang til fire store pokerturneringer i 2008, pluss reise og opphold. Husk at alle Poker Pro For a Year-turneringer og freeroller er arrangert av Pacific Poker, og er kun tilgjengelig til PokerNews-spillere.

Tror du at du har det som kreves? Meld deg på Poker Pro For a Year nå og begynn med å tjene poeng.

Dagens Tips: PokerNews-spillere som registrerer seg hos Pacific Poker har også krav på 60 % innskuddsbonus opp til $100.

More Stories

Hva synes du?