888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Reis til Vegas med Hollywood Pokers $12.000 Team PokerNews Freeroll

Reis til Vegas med Hollywood Pokers $12.000 Team PokerNews Freeroll 0001

Det er ikke mange sjansene igjen for å vinne seg plass i WSOP Main Event. Heldigvis så spilles en ny $12k Team PokerNews Freeroll på søndag 17. juni, hos Hollywood Poker. Registrer deg gjennom PokerNews i dag og bli med Team PokerNews på WSOP Main Event.

Vinneren av freerollen får en premiepakke som inkluderer inngangsbillett til 2007 WSOP Main Event og $2000 i cash for å dekke reise og utgifter. Den heldige vinneren vil også bli med Team PokerNews og få klær og invitasjoner til teamarrangement. Main Event er rett rundt hjørnet, og dette er en av de siste mulighetene for å bli med gratis.

For å kvalifisere seg til denne freerollen må man laste ned Hollywood Poker gjennom PokerNews og registrere en ny konto. Så er det kun å tjene 250 Hollywood Poker Points innen fredag 15. juni. Spillere som kvalifiserer seg vil få en billett som gjør at de kan registrere seg til freerollen. Denne turneringen er også åpen for de som tidligere har registrert seg hos Hollywood Poker gjennom PokerNews så lenge de oppfyller kravet om spillerpoeng.

Main Event starter fredag 6. juli. Registrer deg hos Hollywood Poker nå og gjør ditt for å sikre deg en plass sammen med kjendisene i World Series of Poker.

Dagens Tips: Hollywood Poker tilbyr også innskuddsbonuser og andre premier, som for eksempel iPoder.

Hva synes du?