Full Contact Poker slår seg sammen med PokerStars

Full Contact Poker slår seg sammen med PokerStars 0001

I en avtale uavhengig av at Daniel Negreanu har signert kontrakt med PokerStars så skal alle kontoer på Negreanus side Full Contact Poker nå bli overført til PokerStars. Selv om FCP avslutter spillvirksomheten vil siden fortsette å ha Negreanus blogg, det populære pokerforumet, og en ny pokerskole på video.

Overføringen av kontoer skal skje raskt. På mandag vil alt bli skrudd av hos FCP. Spillere som ikke kunne ta ut penger innen mandag vil kunne gjøre det så snart kontoene er registrert over hos PokerStars. Den 12. juni kuttet FCP pokerrommet på Digital Gaming-nettverket, etter å ha flyttet dit så sent som i Desember.

Spillerkontoene har allerede blitt stengt. Alle FCP-poeng vil bli overført til PokerStars med en ratio på 2,5:1. På Torsdag skal FCP-spillere ha fått en velkomstmail fra PokerStars med informasjon om hvordan de oppretter kontoene på Stars.

PokerStars blir også vert for arrangement tidligere holdt på FCP, som "Weekend at Daniels" og Negreanus "Protege"-konkurranse.

Avtalen minner om det som skjedde mellom Doyles Room og Full Tilt Poker tidligere i år. I Februar annonserte Doyles Room at de ville avslutte forholdet til amerikanske kunder og overførte istede disse over til Full Tilt Poker. Til forskjell fra Doyles Room har Full Contact Poker nå avsluttet all spillaktivitet.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories