WSOP 2018

Søndagens freeroll-høydepunkt

Søndagens freeroll-høydepunkt 0001

Everest Poker og PokerNews gir tilbake til sine skandinaviske spillere med en spesial-freeroll i dag hvor KUN spillere fra de skandinaviske landene kan delta. Verdier til 3000 dollar i premiepotten kan være et høydepunkt for de aller aller fleste pokerspillere.

Nå er det ikke rene penger det skal spilles om denne gangen, men premier til en verdi av 3000 dollar. Plasma TV og flere iPod'er er premiene, i tillegg til verdier direkte fra Everest Poker i form av tokens som kan benyttes til å spille kommende turneringer og der igjen vinne penger.

Søndag 3. Juni klokken 18 GMT arrangerer Everest Poker en eksklusiv freeroll kun for spillere fra Skandinavia. Den heldige vinneren av denne freerollen får en plasmaTV verdt 15.000 kroner! Det er også noen gode trøstepremier, om du er den beste fra ditt land vinner du en 80GB iPod (vinner av Plasma TV'en kan ikke vinne iPod)!

Andreplass vinner 2 Gold Tokens, tredjeplass 1 Gold Token, fjerdeplass 3 Bronze Tokens, femteplass 2 Bronze Tokens og sjetteplass 1 Bronze Token. Disse kan du bruke for å spille freeroller og andre turneringer. Denne eksklusive freerollen er åpen for alle PokerNews-spillere som har gjort et innskudd og som har 10 Summit Points. Nye spillere som registrerer seg hos Everest Poker gjennom PokerNews kan bruke bonuskoden SP10NEWS for å automatisk få 10 summit points når man setter inn penger.

Man må registrere seg til turneringen med passordet pkrnews. Turneringen vil være synlig i lobbyen fra 25. Mai og registrering starter 24 timer før turneringen begynner.

Nye spillere som registrerer seg hos Everest Poker gjennom PokerNews kan også få opp til $150 i bonus om man setter inn mer enn $10 (bruk kode PNEWS2), og får også plass i en eksklusiv $1.000 Freeroll.

Husk at det er kun PokerNews-spillere som kan delta i denne, så registrer deg hos Everest Poker i dag!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories