Daniel Negreanu signerer med Team PokerStars

Daniel Negreanu signerer med Team PokerStars 0001

Opprinnelig fra Toronto i Canada, men nå boende i Las Vegas, USA og fast gjest i alt av større pokergame verden over, bestemte i denne uken å bli medlem av teamet til den største online siten i industrien, ved å signere en kontrakt med Team PokerStars. 'Kid Poker' er dermed siste tilskudd på stammen til et fra før meget sterkt team. De har allerede mange store navn hos seg, deriblant 3 av de 4 siste vinnerne av WSOP main event; Chris Moneymaker, Greg Raymer og Joe Hachem.

Den populære og Negreanu kom inn i pokerverden i 1997 som en storm, men flere titler på World Poker på Foxwoods, og har også blitt kåret til 'Player of the Year' i 2004 og har frem til i dag 3 WSOP bracelets i sin eie. Negreanu er en av de spillerne som har annonsert at han skal spille mye I løpet av WSOP 2007, I håp om å tilegne seg flere bracelets.

"I've enjoyed a long personal relationship with the folks at PokerStars since the company's founding in 2001 and have always felt as though PokerStars fully understood what players wanted: lots of tournaments, lots of variety and great software," sier Negreanu i en kommentar i forbindelse med underskrivningen av kontrakten. "Organisasjonen deres passer meg perfekt og jeg er meget glad de føler det samme om meg."

Team PokerStars medlemmet Barry Greenstein ønsker Negreanu hjertlig velkommen til teamet. "Daniel er alt hva poker og PokerStars er: liker utfordringen og underholdningen som følger med poker," sier Greenstein. "Daniel er en ekte ambassadør for sporten og vi ønsker ham elkommen I teamet til oss og selvfølgelig alle hans spillere og fans fra Full Contact Poker. Vi vet de vil trives hos PokerStars og alle utfordringene som er der." Negreanu's store skare med fans hos Full Contact Poker vil få sine kontoer overført til PokerStars i nær fremtid og de vil sikkert få fortsatt se og høre mye til stjernen sin!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories