Daniel Negreanu og kunsten å spille flere turneringer samtidig

Daniel Negreanu og kunsten å spille flere turneringer samtidig 0001

En ting vi ser mer og mer av i år er at spillere kjøper seg inn i turneringer som spilles samtidig, eller i en som starter et par timer senere. Dette var virkelig tydelig nå når vi hadde $1.500 No Limit med et massivt felt (og dermed en massiv førstepremie) og $2.500 HORSE som startet fem timer etter.

Mange av proffene registrerte seg til begge turneringen og de spilte No Limit-turneringen med innstillingen om at de måtte bygge stack eller bytte turnering. Dette gjorde at spillet gikk enormt raskt.

Et par spillere som hadde kommet gjennom dag en av HORSE-turneringen gjorde det samme på dag to, og registrerte seg til $5.000 Limit-turneringen. En av disse var Daniel Negreanu som håpte å spille en time i Limit, selv om han hadde spilt hele dagen på HORSE-bordene. Daniel ble irritert og skuffet da han fant ut at matpausene var endret slik at han ikke fikk denne ekstra timen.

"Jeg sa til David Chiu og Darrell Dicken at de måtte registrere seg basert på det faktum at pausene skulle være på forskjellige tidspunkt, og at du kunne få en god time på 300/600 blinds i limit-turneringen. Du kan være nede på 6k når den andre turneringen har pause, men du kan hente deg opp på 20k i løpet av den timen, og da klarer du deg gjennom kvelden."

Så, når du spiller flere turneringer, hvilke skal du fokusere på?

"Fokuset vil alltid være her [HORSE-turneringen], du kan ikke tenke på noe annet før du er ute av denne. Så snart du er ute kan du hoppe over til neste, men så treigt som denne turneringen spilles så har jeg antakelig ikke mye igjen."

I det spillerne gikk tilbake til bordene ble det meldt at HORSE-turneringen skulle spille til 4 am. Da Daniel satte seg så måtte han vel lure på hvordan det gikk med den ensomme stacken med chips i limit-turneringen, og om han noen sinne ville få se den igjen.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories