CryptoLogic går på børsen i London

CryptoLogic går på børsen i London 0001

Etter nylige endringer i organisasjonen har CryptoLogic, den ledende utvikleren og tilbyderen av internettspill-software, fått godkjenning til å legge seg ut på London-børsen.

Selv om CryptoLogic Limited allerede ligger ute på Toronto, Nasdaq og London-børsene så vil den nye oppføringen være relatert til omorganiseringen til et selskap som følger lovene i Guernsey og har hovedkvarter i Dublin. Den nye strukturen ble godkjent av aksjonærene i Toronto i Mai.

Cryptologic sier at mer enn 90 prosent av inntektene kommer fra britiske og øvrige europeiske markeder,. CryptoLogic har nå hovedkvarter i Irland, for å sørge for å holde seg der det er action, i Europa! Når det er sagt så har også CryptoLogic Asia i sikte.

Cryptologic er kjent for å være vert for en stor liste med pokerspillere, da de er tilknyttet pokerrom som som Sun Poker, Littlewoods Poker og Interpoker.

Cryptologic har også innført en ny form for turnering, Headhunter Challenge, som betyr at spillere tjener penger ved å slå ut andre spillere i turneringen. Dette er gøy helt til du ser at din egen pris på hodet vokser, noe som gjør at du blir et verdifullt mål for andre spillere.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories