Ombordstigning for Caribbean Poker Cruise!

Ombordstigning for Caribbean Poker Cruise! 0001

Om du ikke allerede har mønstret opp så er det travelt! PokerNews, sammen med Ladbrokes Poker, har en gratis pokerturnering den 28. juni der du kan vinne et ti dager langt cruise verdt $5.500. Spill nå!

Ingen pokerspiller kan si nei til denne muligheten. Ti dager i solen og non stopp poker ombord på skipet, noe som inkluderer en main event som sist den ble spilt ga $375.000! Devilfish Dave Ulliott, Marc "Mr Cool" Goodwin og Roy "The Boy" Brindley var blant de proffe spillerne ombord, sammen med Ladbrokesdamer som Leilani Dowding for å spe på med litt glamour.

Freerollen har et begrenset antall deltakere, så det er en realistisk sjanse for å vinne. Det er overraskende hvor mange som lar muligheter gå fra seg. Ikke bli en av de!

På denne turen får du alle pokerturneringene og side-bordene du kan ønske deg ombord på cruiseskipet "Explorer of the Seas". Dere skal i land i San Juan i Puerto Rico, Charlotte Amalie i St. Thomas, Casa de Campo i den Dominikanske Republikk og dere skal besøke en privat strand og vannsport-anlegg i Labadee. Klikk på denne Ladbrokes Poker Cruise-linken for mer informasjon. Husk, det begynner å bli travelt om du skal rekke de få hendene som kreves for å få plass ved bordet.

Det er ikke bare vinneren av denne freerollen som her heldig. Andre og tredje plass får enda en sjanse til å seile inn i solen ved å få billett til Ladbrokes Weekly Cruise Final verdt $550. Disse har fremdeles en 1:10 sjanse for å komme seg på cruise uten å ha betalt en krone!

Det er heller ikke alt. 4. til 10. plass gir gratis inngang til $66-plasser i Ladbrokes Poker Cruise Daily Final. Dette gir også en mulighet til å vinne seg plass ved å først komme til Cruise Weekly Final.

Ladbrokes Caribbean Poker Cruise setter seil fra New York den 25. Januar 2008, og kommer tilbake den 3. Februar. Hver lugar ar egen balkong og trådløst internett. Luksus!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories