WSOP 2018

Cruise av gårde til Karibien med PokerNews

Cruise av gårde til Karibien med PokerNews 0001

Det er mindre enn fem uker til det gratis PokerNews Caribbean Poker Cruise Freeroll er i gang! Vinn en billett til et tidagers cruise til Karibien hvor du spiller poker med de store fra Europa.

PokerNews gir deg muligheten til å spille en unik mulighet til å spille en freeroll med bare et begrenset utvalg av spillere. Kun de som registrerer seg gjennom PokerNews får plass. Partner for arrangementet er velrenommerte Ladbrokes Poker som har tilbydd ikke mindre enn ti premier til de som deltar.

Vinneren får billett til cruiset verdt $5.500, noe som inkluderer plasser i de pokerturneringene som skal spilles om bord. Andre og tredjeplass får en billett verdt $550 til en supersatellitt hvor man kan vinne enda en plass. Fjerde til tiendeplass får en billett verdt $66 til en satellitt som leder inn til supersatellitten. Ti måter å komme seg på cruise på!

Sist Caribbean Poker Cruise ble arrangert så inkluderte passasjerlista navn som Roy "The Boy" Brindley, Dave "The Devilfish" Ulliot, Marc "Mr Cool" Goodwin og svenske Bengt Sonnert. Det var et utvalg av proffspillere som menget seg med resten av de som hadde kvalifisert seg online.

Dette er ikke bare en pokerfestival, det er også en mulighet til å besøke fire feriemål etter å ha seilet fra New York på cruisebåten "explorer of the Seas". Du kommer til å besøke San Juan i Puerto Rico, Charlotte Amalie i St. Thomas, Casa de Campo i den Dominikanske Republikk og til slutt en privat strand og vannsportparadis på Labadee.

Ennå ikke overbevist? Dere som har sett en del poker vet at duoen Jesse May og Roy Brindley er god underholdning. I vant stil hadde Roy, som representerer Ladbrokes på cruiset, dette å si om den forrige turen:

"På en båt som har flere egosentriske galninger per kvadratfot enn det er både mennesker og biler i St Maartens til sammen, så er det fint å finne en uventet helt som Clara Lilleen, en enestående ni år gammel fremtidig pokerstjerne.

Clara, som var om bord sammen med sin Irske pokerspillende far Kevin, møtte en svensk spiller til en headsup-duell hvor hun knuste motstanderen to ganger.

Dette er ikke den første gangen hun har slått oddsene. Ryktene har det til at hun en gang ble satt til å spille med lekepenger online, men rotet seg over på et bord med ekte penger og tjente godt på det…"

Moro, sol, sjø og poker er garantert på Ladbrokes Caribbean Poker Cruise, og du kan finne på å komme hjem med over en halv million dollar i premiepenger.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories