Automatisk utbetalingssystem på plass under WSOP

Automatisk utbetalingssystem på plass under WSOP 0001

Til vanlig så betaler turneringer ut penger til ett bord (ni spillere) for hver 100. spiller som deltar. Så i gjennomsnitt så vil 91 % av spillerne som melder seg på til en turnering ikke ende opp i pengene.

Når du vinner en pokerturnering så vinner du førstepremien, du vinner alle sjetongene og du vinner den siste hånden. Men, alle andre som har kommet i pengene taper sin siste hånd og å ryke ut av en turnering er aldri noe gøy. Gla'laksen Steve Dannemann er ikke representativ for hvordan de fleste spillerne oppfører seg når de ryker ut av en turnering. Legg til at mange spillere går ut på grunn av en bad beat, eller i det minste det de oppfatter som en bad beat, og du har oppskriften på… la oss si gnisninger. Så her er problemet. Hva gjør du med dusinvis av spillere som venter på å få betalt fra to, tre eller flere turneringer samtidig? Husk, mange av disse spillerne kommer sannsynligvis til å være i dårlig humør. Jeg vet, de vant penger, så hvorfor skal de være sinte…men gutter er gutter.

Jeg har jobbet ved siden av mange på utbetalingsavdelingen og sett hvordan de må håndtere sinte, frustrerte, nylig utslåtte spillere. Dette er et problem for alle involvert, så derfor, under årets WSOP, skal de foreta alle utbetalinger automatisk. Slik skal det gå for seg:

Du går ut av en turnering i pengene. Gratulerer! Du får et kort som viser nøyaktig hvilken plass du gikk ut på, og hvilken turnering du spilte. Du blir så ledsaget til spillernes servicesalong som er utenfor det store turneringsrommet, på andre siden av gangen, og er åpent kun for spillere som venter på sin del av pengene og de ansatte som skal hjelpe de.

"Vil du sitte ned og hvile litt? Hva med en flaske vann? Kan vi få premiekortet ditt er du snill?"

Du kan ikke registrere deg til WSOP uten å ha et premiekort. Mens du sitter og slapper av (eller forbanner deg, ditt valg), så trekker de kortet ditt, trykker på noen knapper og skriver ut skjemaene som skal undertegnes.

"Vil du ha pengene i kontanter, sjetonger, eller en bankoverføring?"

Alt dette går også automatisk. Så snart du har skrevet under på de nødvendige skjemaene blir du ledsaget til utbetalingsvinduet og du er ferdig.

Alt dette skal gjøres unna turneringsområdet og unna media og fans. Det skal ikke lenger være et avgrenset område inne på turneringsrommet du må sitte mens du fremdeles kan se de andre spille med "dine" chips.

Systemet er nå på plass og skal brukes til alle turneringer under WSOP. Dette inkluderer 55 WSOP-turneringer, alle megasatellitter, alle supersatellitter, og alle kveldsarrangement. Det samme systemet skal brukes til enkelt-, dobbelt- og trippelbordturneringer, men ikke for de vanlige satellittene, da det er en utbetalingskiosk i samme rom som de spilles; tiden fra slutten av en satellitt til utbetaling vil være bare noen minutter.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories