Gode råd til de som kommer til den første uken av WSOP

Gode råd til de som kommer til den første uken av WSOP 0001

Hvis man skal se på historien så kommer de to første arrangementene under WSOP til å tiltrekke enorme, kanskje rekordstore, antall spillere. Mange spillere føler at den første uken, med turneringer som har lav innkjøpsavgift, er den beste sjansen til å få tatt med noe hjem fra WSOP, samtidig som at de kan få følt på stemningen i Las Vegas gjennom den første uken.

Den første turneringen, en $5.000 blandet limit/No-Limit Hold'Em-turnering spilles den 1. juni, og er en ny turnering som er lagt til i år. Den tredje turneringen, en $1.500 No-Limit hold'em som spilles den 2. juni, ble i fjor vunnet av Brandon Chantu i et rekordstort felt på 2.775 spillere. Totalt var det 3.877 spillere under de to første turneringene i fjor, begge $1.500 Hold'Em-turneringer. Til sammenligning så var det 689 spillere under WPT Championship, som har en av de mest ettertraktede titlene i pokermiljøet.

Jeg hadde fornøyelsen av å være til stede på Rio i fjor, og kunne følge med på de to første turneringene. Der fikk jeg mye informasjon som kan hjelpe de som aldri har spilt under WSOP eller andre turneringer med høy startavgift.

I fjor var det så mange deltakere til de første turneringene at det faktisk ikke var plass til de på Rio, og man måtte avvise spillere. Mange spillere hadde reist langt for å kunne delta på disse turneringene og det var et slag i ansiktet å bli avvist.

For å unngå at dette skjer igjen vil jeg anbefale at de som har tenkt å delta under de tidlige turneringene, eller de andre som koster relativt lite, å registrere seg gjennom WSOP sin hjemmeside. Man kan allerede nå registrere seg gjennom wsopprereg.harrahs.com/wsop, og det kan man helt frem til to uker før turneringen starter.

Alternativt melder man seg på hos Rio den 1. juni klokken 09:00 ved det såkalte "cashier's cage". Enkeltbordsatellitter starter også den 1. juni. Disse satellittene gir billetter til alle WSOP-turneringene så det er en god måte å få plass i den turneringen du har lagt din elsk til.

Det vil også være cashbord på Rio Convention Center. Disse spilles samtidig som WSOP og jeg har aldri sette et større utvalg i spill, med limit helt ned til $4/$8 og opp til hva nå enn spillerne måtte ønske selv.

Las Vegas blir proppet fullt av turister i denne tiden, så jeg anbefaler at man reserverer hotell i god tid. De billigste finner man i utkanten av byen, men de fleste synes det er verdt de ekstra kronene å leie seg inn på et hotell på "the Strip" som er tett opp til Rio. Rio ligger litt vest for hjertet av "the Strip" og det finnes mange berømte hotell i dette området. På Rio får man også rabatter om man er med i WSOP. Ut over dette så kan du forberede deg på en hel masse unike og sinnssyke opplevelser som du aldri kommer til å se igjen resten av ditt liv: jenter på rulleskøyter, flygende støvler med penger, dvergninjaer og Pamela Anderson var noe av det jeg så i fjor, og jeg er sikker på at det blir enda bedre i år.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories