WSOP sjefen annonsere nye flatere utbetalinger

WSOP sjefen annonsere nye flatere utbetalinger 0001

World Series of Poker officials har annonsert en ny, flatere, premie-struktur for alle 55 arrangement under WSOP 2007 festivalen. Dette betyr at spillere som kommer inn i pengene, men ikke videre oppover resultatlisten, vil vinne mer penger, mens de som kommer helt til finalen vil få mindre utbetalinger.

Den nye premiestrukturen er designet til å gi de hundrevis av spillere som når de siste premieplassene mer verdi igjen for pengene. Etter flere klager i løpet av WSOP 2006, hvor mange spillere hadde brukt timer på timer og dager på pokerspill og fikk nesten ingenting igjen selv om de kom inni premiene. WSOP sjefen tok disse klagene alvorlig og har handlet rakst og vi får se allerede i år en flatere utbetalings skala.

Howard Greenbaum, regional vice president of specialty gaming for Harrah's Entertainment, Inc. sa, "Vi diskuterte dette med vårt pokeroperasjons team og med medlemmene i WSOP Advisory Council, og konsekvensene ble at å spre premiene mer ut var den rette tingen å gjøre."

"Den nye designen på premiestrukturen er til for å premiere de spillerne som kommer inn i premiene mer, men ikke kommer helt til toppen og finalebordene. Vårt mål er å få mer penger til å sirkulere mellom flere spillere innenfor pokerverdenen."

Den nye strukturen forandrer ikke antallet spillere som får betalt, det antallet forblir det samme som under WSOP 2006 som da ble basert på det antall spillere som stilte til start i de forskjellige øvelsene.

Den offisielle hjemme siden til World Series of Poker har lagt ut et eksempel for å illustrere den nye utbetalings-strukturen bedre, den sier;

Hovedturneringen under WSOP 2006 ville ha gitt $22,266 for 873. plass til 775. plass, opp fra $14,605 eller $15,512.

Plassene fra 82 til 73 ville gitt en premie på $126,173, opp fra $66,010.

Første plassen ville ha gitt $10,028,715, ned fra $12 million, mens andre plassen ville gitt $5,442,769, mot $6,105,900 som ble utbetalt i 2006."

Spørsmålet er; Når du vinner World Series of Poker 2007 – vil du da føle deg snytt?

Garantert ikke!

Dagens tips: Last ned Wingows Poker allerede I dag og bli med på Team PokerNews freerollen kommende helg!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories