888poker
New poker experience at 888poker

Join now to get $88 FREE (no deposit needed)

Join now
PokerStars
Double your first deposit up to $400

New players can use bonus code 'STARS400'

Join now
partypoker
partypoker Cashback

Get up to 40% back every week!

Join now
Unibet
€200 progressive bonus

+ a FREE Unibet Open Qualifier ticket

Join now

Reis til WSOP gratis med Wingows Poker og PokerNews!

Reis til WSOP gratis med Wingows Poker og PokerNews! 0001

PokerNews og Wingows Poker gir deg sjansen til å vinne en $12,000 Team PokerNews WSOP 2007 Freeroll, pluss en bonus på 999 % opp til $999 Bonus!

Wingows Poker og PokerNews har gleden av å invitere deg til en freeroll hos Wingows Poker, hvor premien er en $12,000 Team PokerNews WSOP 2007 pakke. Dette vil skje på søndag den 13. mai klokken 14:00 EDT. Vinner av denne freerollen vinner en pakke til en verdi av hele $12,000 som skal dekke alt du trenger for å spille i hovedturneringen under WSOP 2007 – altså innkjøp til turneringen, reise og opphold samt noen dollar i lommepenger til ditt opphold i Las Vegas i Juli.

For å bli kvalifisert må du bare laste ned programvaren til Wingows Poker gjennom PokerNews linker og opprette en ny konto. Deretter er det så enkelt som å spille inn 200 Wingows Poker poeng før lørdag 12. mai. Spillere som har oppfylt kravene vil kunne registrere seg til freerollen kort tid etter at fristen for å oppfylle kravene er gått ut. Wingows Poker $12,000 Team PokerNews Freeroll er også satt opp med en meget god struktur – 5000 sjetonger til hver spiller og 15 minutters level. Denne freerollen er også åpen for eksisterende Wingows Pokerspillere som ved tidligere anledninger har registrert seg gjennom PokerNews, så lenge de oppfyller de oppgitte krave og spiller inn minst 200 pokerpoeng før den angitte tidsfristen.

Som om ikke dette er nok, Wingows Poker tilbyr også en eksklusiv bonus til alle sine nye medlemmer som registrerer seg gjennom PokerNews. Alt du trenger å gjøre er å fylle inn koden pnews når du gjør ditt første innskudd, og Wingows vil tilby deg en sensasjonell bonus på hele 999 % opp til $999 på ditt første innskudd. Kan det bli noe enklere og bedre enn det? Du trenger bare å spille inn 125 Wingows Pokerpoeng for hver $5 i bonus penger – denne bonusen går ALDRI ut på dato!

Wingows vil også akseptere spillere fra USA i denne freerollen, så muligheten for at oppslutningen blir stor og internasjonell er til stede her.

For å få tilgang til denne og mange andre meget gode tilbud, så gå til våre online poker sider og ikke minst våre freeroll sider for å lese om alle tilbudene. Hvem vet, kanskje nettopp DU sitter på flyet over dammen på vei mot Las Vegas og WSOP 2007 om bare noen få uker?

[I]Dagens tips: Liker du å få mye for lite? Registrer deg allerede i dag hos Wingows Poker og få $5 Turnerings dollar – uten krav om innskudd!

Hva synes du?