Spektakulær seier til Sverige i PartyPokers Poker Nasjons Cup

Spektakulær seier til Sverige i PartyPokers Poker Nasjons Cup 0001

På tross av enorme odds mot de så klarte Sverige å dra i land seier under PartyPoker.com Poker Nations Cup. Det solide svenske teamet, med Bo Sehlstedt som kaptein, tjente $100.000 for innsatsen.

Channel 4 viste finalen for kort tid siden og det var en underholdende kveld, spesielt for svenske pokerfans. Bo Sehlstedts team, som inkluderte WSOP-vinner Anders Henriksson og Mats Rahm, sammen med Johan Storåkers, William Thorsson og onlinekvalifiserte Hans Isoz, stormet frem og ble vinnerne av den prestigetunge turneringen.

Det var Anders Henriksson som fortjente mest skryt. Henriksson hadde litt av en utfordring da han satt med bare 12k mot Williamson med 88k. Men svensken doblet raskt og tærte på sjetongene til motstanderen i en enestående oppvisning i godt pokerspill.

Henriksson var overlykkelig. "Det er godt å vinne. Jeg har alltid ment at vi hadde en sjanse siden vi hadde et såpass sterkt lag. Det virket ikke som om det gikk særlig bra en periode, men så snart jeg fikk doblet fikk jeg selvtilliten tilbake."

Tittelforsvarerne fra i fjor med Dave The DevilFish Ulliot, Ram Vaswani og Joe Beevers overkjørte hele feltet de første dagene og var solide favoritter til å vinne hele turneringen. Men, det engelske teamet rotet bort ledelsen.

Gratulerer til våre naboer, og også til Presentable Productions for å ha laget en underholdende serie.

Dagens Tips: Kvalifiser deg til WSOP med Team PokerNews: Party Poker.

Hva synes du?

More Stories

Other Stories