Vinn stort på en $12.000 Team PokerNews Freeroll hos Prime Poker

Vinn stort på en $12.000 Team PokerNews Freeroll hos Prime Poker 0001

Prime Poker er stolte over å kunne være vert for en $12.000 Team PokerNews WSOP Freeroll som skal spilles på Lørdag 26. Mai.

Prime Poker $12k Team PokerNews WSOP Freeroll tilbyr god merverdi og en enestående premiepakke. Vinneren får en pakke verdt $12.000, derav en billett til WSOP Main Event verdt $10.000. De resterende $2.000 får man til å dekke reise og opphold under WSOP.

Den heldige vinneren vil altså bli med Team PokerNews under WSOP og vil få eksklusive Team PokerNews-produkter og invitasjon til Team PokerNews sine middager og arrangement.

Med en så stor pakke i premie så skulle man kanskje tro at det er vanskelig å få plass i denne freerollen. Heldigvis er det ikke slik, da Prime Poker og Team PokerNews gjør det enkelt for alle lesere å bli med.

Alt en PokerNewsleser trenger å gjøre er å laste ned Prime Poker gjennom våre linker. Spillerne må så registrere en ny konto og samle 400 poeng for å kvalifisere. Men du må være rask, poengene må være inntjent før Mandag 21. Mai.

Spillere som tidligere har registrert seg til Prime Poker gjennom PokerNews trenger ikke være redde, de får også plass i freerollen så lenge de har tjent 400 poeng før 21. Mai. Når du har tjent opp de nødvendige poengene husk å sende en mail til accountmanager@primepoker.com slik at du blir registrert.

Sjekk også ut våre andre freeroller, vi har flere pakker til WSOP for de som måtte ønske det. Kanskje blir det du som setter deg ved kjendisene under World Series of Poker.

Dagens Tips: Du får også en bonus på 100% opp til $200 hos Prime Poker. Registrer deg nå!

Hva synes du?

More Stories

Other Stories